Tara este de izbeliste deoarece potentatii vremii se bat care sa ia carma din mana marinarului iar populatiei i-a ajuns cutitul la os. I-au ucis toate motivele de bucurie. A murit si speranta!(si ea moare ultima ).
Cresti, esti inconjurata de curve, mai e si situatia financiara de cacao a Romaniei. Zi si tu, ce motive de bucurie avem?
Si eu vreau Romania de altadata... Ai dreptate in ceea ce spui. Oamenii s-au schimbat in rau. S. n loc sa evoluam, noi involuam. Din pacate Romania e asta pe care o ave.omania se poate schimba doar cu ajutorul nostru, sa invatam sa fim mai buni, mai corect. Dar asta e greu. Caci se fura prea mult in Romania noastra, oamenii nu mai stiu nici ce e ala respec.nimi.Din pacate asta. Numai bine!
Ai dreptate Cristi.ar si inainte era saracie dar nu era asa!
cunosc multi romanii plecati din tara de 4-5 ani si nici nu vor sa auda de Romania! eu una ador Romania e tara mea! dar e greu cand vad ce a ajuns!
Buna draga mea Larisa
Toti ne vrem inapoi tara de altadata... dar oamenii sunt din ce in ce ma vicleni... si nu isi doresc sa aiba dn nou tara de alta data.
Nu avem decat sa speram, si sa traim in sumarul prezent, in vaga realitate a romanie de azi. Tine doar de tine sa te distrezi, tine de zambetul mmare de pe fata, de vesela contagioasa care ii tenteaza si pe altii sa se distreze.
Mult succes bucura-te cu prietenii tai cat mai poti.
Voi vreti romania inapoi? romania va vrea pe voi, cum eram noi. tu masori distractia in ani? si vrei tara inapoi? noi o masuram in duminici, si atunci pana la 12 noaptea ca dimineata aveam treaba si dupa amiaza carte. distractia era mai rara si cu atat mai placuta.munca era o distractie si orele o vacanta.si eu vreau romania inapoi.pe aia de atunci.cand tineri ca voi invatau carte, invatau sa munceasca, si se si distrau.cand terminau scoala aveai baza intr-un tanar de 17 ani. iar un inginer era un inginer. nu un prost cu diploma cumparata.care e.ca sunt destui.asa ca... vreau tara inapoi.
Alex363839 întreabă: