| TheBestLife a întrebat:

Stiu ca e o prostie dar, ...care zodie e cea mai buna?

Răspuns Câştigător
| kristy a răspuns:

Sagetator fiindca sunt eu in ea!
fundita plzz!

16 răspunsuri:
| SongsoftheSabbathSacrifice a răspuns:

Da,intr-adevar e o prostie straight face Nu exista zodie mai buna ca celelalte,toti vor zice ca zodia sub care sunt nascuti este cea mai buna, cool, smechera etc. si nu vei rezolva nimic.

| alexralu34 a răspuns:

Balanta, pentru ca e cea mai echilibrata intre toate si mereu cei din zodia mea gasesc o cale sa echilibreze totul in cele mai grele sitoatii,suntem prietenosi si mereu noi descilcim totul si pe toti,avem planeta Venus care e un izvor de frumusete si bunatate ce ne inspira mereu, avem mereu noroc si suntem inteligenti, avem gust la imbracaminte si un caracter aparte ce echilibreaza toate calitatile, suntem inventii si talentati iar noi mereu cantarim consecintele inainte de a lua o decizie, cea corecta,suntem zglobii si veseli, energici,mereu cautam sa ne risipim energia prin dans, jaca, alergat, suntem firi optimiste ce cauta mereu lucrurile bune si avantajele intr-o sitoatie grea, ceilanti ne pun sa luam decizii grele pentru ca stiu ca se pot baza pe noi si ca suntem de incredere, avem simtul umorului si mereu ne facem remarcati, chiar daca suntem suparaciosi ne revenim repede si uitam ce s-a intamplat, ne enervam repede dar ne trece, suntem eleganti si delicati dar si puternici si hotarati.Cea mai buna zodie e Balanta, balanta! zodia ce echilibreza mereu totul.love strucklove struck A si suntem iubitori!love strucklove struck

| MasterGoldX a răspuns:

Scorpion

| LiaYapp a răspuns:

Toate zodiile sunt bune(speciale) in felul lor. De exemplu: gemenii spun persoanelor ce parere au, sau ce.i deranjeaza in fata fara sa aiba nici o retinere; sagetatorii sunt de obicei foarte punctulali dar exista si exceptii. Sper ca te-am putut ajuta

| CoffeeTIME a răspuns:

Nu cred ca exista o zodie "buna", perfecta.Fiecare are defectele si "avantajele " ei.

| MâţaD a răspuns:

In primul rand,fiecare tine cu zodia lui.

in al doilea rand,din ce punct de vedere sa fie mai buna?(persoane intelegatoare, sufletiste, inteligente?)

| GlontulAreMereuDreptate a răspuns:

A fiecaruia in parte...

| jucaria a răspuns:

Varsator

| Raluka98 a răspuns:

Capricorn

| Paty7 a răspuns:

Buna. happy. Eu cred asa, nici o zodie nu e perfecta pentru ca nu exista! Ori credem in Dumnezeu, ori in Zodiac, ceea ce e o prostie! Nu e nimic real in chestia asta cu zodiile! Eu asa gandesc, voi faceti ce vreti!

| BubblesBlossom a răspuns:

Capricorn!

| LoveÈℓa a răspuns:

Personal nu sunt o fana a astrologiei dar ma uit pe horoscop din curiozitate.Cred ca fiecare zodie are calitatile si defectele sale.Adica nu poti sa iti faci prieteni dupa zodie.De exemplu te muti la o scoala noua, intri in clasa si incepi sa intrebi de zodie:,, Varsator nu-mi place, sagetator da, leu da, rac nu vreau sa fiu prieten cu tine,, Poate este si un adevar in aceste zodii dar dupa mine 80% omul are calitatile sale si defectele sale restul 20% apartin zodiei.In concluzie nu poti preciza cea mai buna zodie.Dar putem sa le clasificam.Foc: Berbec, Leu, Sagetator.
Cuvinte cheie: actiune, impuls, realizare.
Caracterizare: pasiune, energie, ardoare, se aprind pentru o idee sau un sentiment. Sunt semne entuziaste, vulcanice, increzatoare in viata. Traiesc intr-o ardere continua, pana la neglijarea propriei securitati si sanatati.
- Aer: Gemeni, Balanta, Varsator.
Cuvinte cheie: intelect, comunicare, difuziune.
Caracterizare: dinamism, intelectualitate, comunicare. Multa gandire si acumulare de cunostinte. Sunt semnele cele mai vorbarete.
- Apa: Rac, Scorpion, Pesti.
Cuvinte cheie: emotivitate, intuitie, poezie.
Caracterizare: sensibilitate, receptivitate, emotivitate. Capabile de compasiune sau de ura in aceeasi masura. Romantici, familisti, au un spirit de artist.
- Pamant: Taur, Fecioara, Capricorn.Cuvinte cheie: materializare, posesiune, analiza.
Caracterizare: fermitate, simt practic, materialism, conservatorism. Nu se multumesc de obicei cu jumatati de masura. Au un inalt simt practic, de obicei cred numai in ce vad. Observatie - Acestea au corespondenta in psihologie prin cele patru tipuri: foc = coleric, aer = sanguin, apa = flegmatic, pamant = melancolic. Se mai pot clasifica si dupa temperatura si umiditate: foc = cald-uscat, aer = cald-umed, apa = rece-umed, pamant = rece-uscat. De asemenea, cele patru functii ale constiintei dupa Jung, au corespondente in aceste patru tipuri de semne zodiacale: Intuitia = semne de foc; Gandirea = semne de aer; Sentimentul = semne de apa; Senzatia = semne de pamant.

| Negrea_Amalia_1995 a răspuns:

Gemeni am citit pe net

| TheBestLife explică:

Intr-adevar e o nebunie! M-am convins! Sunt capricorn dar ma comport de parca as fi leu! Asa ca fiecare e cu toanele lui si educatia primita!

| Maria_1599 a răspuns:

Leu pentru ca e zodia mea!batting eyelashes:X

| bianca2010_8233 a răspuns:

De unde sa stiu eu. cauta e google

Întrebări similare