| TRN a întrebat:

TPU am 1.40m si nu mia cresc cum fac sa fac si eu mai mult in inaltime nu in largimelaughing in fine am 38kg dar nu stiu cum sa fac sa mai cresc... sunt si clasa a7a ...straight face primul rasp care ma poate ajuta fundita + vot, si celorlalti vot

Răspuns Câştigător
| Alyra a răspuns:

Nu te îngrijora, până la vreo 16 ani ai vreme să mai creşti. Depinde şi de înălţimea părinţilor tăi, căci dacă ei au fiecare 1, 40 e imposibil să ai tu 1, 70, dar totuşi,dacă te străduieşti poate că vei reuşi să faci vreo oarecare diferenţă. Dacă vrei să creşti,este foarte important să faci multă mişcare,să mănanci sănătos, să nu ţi diete drastice. Ai putea începe să practici un sport precum înnotul, baschetul sau volei-ul. De asemenea ai putea încerca şi exerciţiile de creştere pe care le găseşti aici:
http://blogulsportivilor.com/exercitii-de-crestere-in-inaltime/
Succes! Sper că te-am ajutat.

3 răspunsuri:
| bianca19995 a răspuns:

Depinde de cat de inalti sunt parintii tai.Asteapta si o sa vezi ca vei creste intr-e timp.Eu am 1.65 si sunt in a 5 a (fata)

| barcelonamessi a răspuns:

Dumnezeu te ajuta, ca sa cresti trebuie sa faci baskhet si volei mult, si e un club pe la moghiorosi si e gratis basketul si voleiul

| avoncosmeticecoordonator a răspuns:

Numai dumnezeu te poate ajuta happy
vei mai creste.nu dispera.