Eu am conturi pe Hi5, Facebook si mai nou pe Myspace, dar dintre toate cel mai fain mi se pare Hi5... am contul mai de multa vreme si a fost primul site de genul pe care l-am descoperit si poate de aia imi place cel mai mult.
Eu am site- uri pe unde pot sa fac bani:ca de exemplu daca dai un click pe heyo, te inscrii si incepi sa faci bani. E un site gen hi5.link:http://www.heyo.ro/cont-nou/friend/uhmn/
Eu am intrat de curand pe un site nou, incearca-l si tu, o sa-ti faci noi prieteni da-i clik pe acest link http://www.heyo.ro/cont-nou/friend/tffw/ si vei intra, fa-ti cont.
Doriţi să câştigaţi bani cu un efort minim? Vrei sa castigi mai mult timp pentru tine si familia ta? Doriţi să vă puteţi permite tot ceea ce vrei? Tot acest lucru este posibil, cu cea mai mare companie GDI Global Domains International. GDI vine în ajutor cu o oferta foarte avantajoasa cu care câştigati bani lucrand de acasa, 2 în fiecare zi. Se pare oferta foarte tentanta, şi chiar şi aşa este de a crea propria ta afacere în care u sunt seful. GDI vin la ajutorul dvs. si o echipa care este la dispoziţia dumneavoastră pentru a va ajuta cu aceasta afacere on-line. Pentru mai multe detalii şi informaţii cu privire la toate aceasta afacere, vizitaţi site-ul www.upgoing.ws
MATRIMONIALE FOREVER Agentia de intaliri reale numai pentru oameni singuri ce vor o relatie de iubire sau casatorie! Cauti o relatie serioasa? Noi te putem ajuta! Jumatatea ta e la noi! Contact : 0770 871 170 Email : matrimonialeforever@yahoo.com www.matrimonialeforever.ro
Eu am gasit un site care pare sa fie la inceput si mi-se pare ok, mai ales ca acum vad ca au bagat si un concurs www.clanuliubaretilor.com. Dar mai am conturi si pe restul hi5, facebook...
Http://www.sa-mp.b-zone.ro/concurs/frag.php?player=grasux dati un vot va rog. pentru un concurs. mersi celor care dau vot.
Scriu si eu un site de socializare, pe care nu l-am observat pe aici, intrati pe www.gashca.ro si eu am cont acolo. Site-ul e super, dar ar fi si mai tare daca ar fi mai multi online...va astept;)
anonim_4396 întreabă:
_pink întreabă:
legendarul26 întreabă: