| Stelulu a întrebat:

Voi pe ce site-uri de socializare (gen Hi5) aveti cont si care va plac cel mai mult?

Răspuns Câştigător
| tzushk a răspuns:

Eu am conturi pe Hi5, Facebook si mai nou pe Myspace, dar dintre toate cel mai fain mi se pare Hi5... am contul mai de multa vreme si a fost primul site de genul pe care l-am descoperit si poate de aia imi place cel mai mult.

88 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Am decat hi5 si imi ajunge.sincer

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Eu am doua conturi pe hi5... unul pe facebook si inca unul pe netlog dar l-am sters... cel mai mult imi place hi5-ul pentru ca a fost primul site pe care mi-am facut cont.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da am de curand

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe zang.ro

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sal uite pe ce site-uri imi amintesk ca am cont hmmm netlog, hi5, facebook, ejocurifete el mai mult imi place facebook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Castigi bani de acasa postand relame pe net. Cu rabdare, in timp se pot obtine rezultate frumoase. Pentru inscriere accesati http://adf.ly/? id=140943

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nici un site... toate sunt neserioase...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai mult imi place pe facebook. dar am si hi5 si netlog si facebookbig grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite ce am gasit si e foarte tare www.yidscan.info

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Tagged

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Facebook. E cel mai super site.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Http://arsenealexx.blogspot.com/

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Www.ingeriifantezia.com cu cel mai haios chat comun si multe multe alte pagini interesante. si www.bestvpd.com cel mai mare site pentru artisti online. interesante ;)

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe face book si e super taree

| piSsuletZ a răspuns:

Bascalie.ro

| annee13 a răspuns:

Poi am asa:pe Hi5; facebook; netlog; OurWorld; FashionVille; pe Twitter; farmerama online; etc etchee hee

| Medeea09 a răspuns:

Pe mai multehappy facebook, hi5, pe multehappy

| Tiffanystar a răspuns:

Eu am cont pe: hi5, bebo, sunphoto.ro, www.blogger.com, twitter si am mai vat pe myspace, facebook si netlog dar pe astea 3 nu mai am

| andra99 a răspuns:

Eu am cont pe hi5 si pe facebook si pe netlog si pe multe altele, dar eu nu ma inregistrez pentru prieteni, ci pentru jocuribig grinbig grin da sunt tari jocurile de pe facebook acum o sa intru si o sa vad ce-mi fac plantele!

| tiffanysweetgirl a răspuns:

Pai eu am pe facebook, sunphoto, fix in acest moment imi fac pe hi5 laughing... si pe perfspot ( ala l-am terminat acum 10 min si acum vad ce se face pe el ) dar pana acum cel mai mult imi place sunphoto

| zuzuita a răspuns:

Eu am cont pe hi5, facebook, lipiciosii.ro, neogen.ro, basscalie.ro big grinbig grinbig grin

| rubya a răspuns:

Hi5, facebook, lipiciosii, neogen, targget

| maulika a răspuns:

Aplic unghii false profesionale in Bucuresti. Pret: 50 lei(modelul este inclus in pret) Detalii pe http://www.manichiuraunghiigel.blogspot.com

| Al3x007 a răspuns:

Baieti am un server Zombie 9. 9 188. 124. 24. 6:27015 caut admini pe bani... detalii Devil_GoD98@yahoo.com

| Laurika_laura_1993 a răspuns:

Am comt pe facebook