| DoDoCs a întrebat:

Ziceti-mi va rog un site cu chestile alea care se dau pe mess de exemplu :
Ce ai vrea de la mine? : 1. te iubesc 2. sa fim un cuplu 3. un du-te dracu :]], 4.Sa fim prieteni... din astea dau funda la cei care mi-au dat raspunsul cel bun+vot.

Răspuns Câştigător
| aLeXz95 a răspuns:

Ce provocare mi’ai da? 1.sa tin poza ta la av 2.sa te imbratisez 3.sa te sarut 4.sa’ti dau o palma 5.sa’ti spun ca te iubesc 6.sa’ty spun ca te urasc 7.sa’ty raspund la o intrebare sincer 8.sa’ty dau nr meu 9.sa nu te mai salut 10.sa’ty dau o poza cu mine.

Da-l mai departe si vezi ce parere au ceilalti despre tine: 1.frumos[a] 2. dragut[a] 3. minunat[a] 4. te iubesc 5.te sarut 6. bun[a] 7.esti ceea ce mi-am dorit 8. fac ce vreau din u 9.nebun[a] 10.astept iubire 11.esti o persoana super 12.esti printer cele mai deosebite persoane care le-am cunoscut si p care le cunosc 13.as face sex cu tine 14. daca nu te-as fi cunoscut, viata mea ar fi mult mai urata 15.esti o persoana importanta in viata mea 16.arati destool de bene pentru varsta ta 17cool.arati< 18.sunt indragostit de u pana peste cap 19.esti tot ce mi-am dorit 20. te iubesc 21.te detest

0 răspunsuri: