anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Adminele sunt in vacanta? Astept de 3 zile sa mi se aprobe nenorocitul ala de avatar straight face

21 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Sigur acel avatar respecta regulamentul? sau e intr-un format compatibil cu TPU? eu nu am avut probleme de asta niciodata, azi uplodam maine era pus sau il uplodam din nou, adminele chiar isi fac treaba foarte bine

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Vezi ca e link mai sus in care se vede ce avatar am. Nu e impotriva regulilor acel avatar.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Mai sunt si alti useri in situatia ta vad, las ca luni se va aproba poza ta

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Poate. O sa vedem luni.

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca nu trimite un mesaj la contact

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Habar nu am despre ce "pisi" vorbești! thinking

| anonim_4396 explică (pentru GoldenZenith):

Haaaai, straduieste/te putin. Sunt 2 pisi de care iti place tie. Unu din ei a raspuns mai sus. Chiar vrei mura/n gura straight face

| GoldenZenith a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu îmi plac 2 "pisi". Cred că nici măcar unul. Mă confunzi. Te înțeleg, caldura e de vina. happy

Certo, certo.

| Fatamuntilor a răspuns (pentru anonim_4396):

Luni in niciun caz.E mini vacanta de Sf.Marie. Poate miercuri.Stai la rand ca mai asteapta si altii raspuns dela ei!

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Inteleg

| GoldenZenith a răspuns:

laughing same problem here, bro. Sunt in vacanta. nu au voie?

Am vazut ca nici la tine nu apare. App, ti/ai pus poza cu tine special pentru pisi mai sus?hee hee

| N0xEterniS a răspuns:

Si eu. Ma gandeam ca au ceva cu mine. crying

| anonim_4396 explică (pentru N0xEterniS):

Poate zici tu la misto dar eu chiar credeam asta in primele 2 zile laughing. Dupa am vazut ca sunt mai multi care nu au avatar si m/am gandit ca poate sunt la mare.

| m1dn1gh7 a răspuns:

Salut. Si eu sunt in aceeasi situatie, insa cred ca e un bug de la ei, avatarul e aprobat. Uite: http://imgur.com/a/bCwi9

| anonim_4396 explică (pentru m1dn1gh7):

Ce prostie. E posibil totusi sa fie doar un bug. Habar nu am...

| anonim_4396 explică (pentru m1dn1gh7):

Ps. Totusi e amuzanta sageata. Chiar atat de prost ma crezi ca nu imi recunosc propiul nick? laughing

| m1dn1gh7 a răspuns (pentru anonim_4396):

Imi etalam si eu talentul artistic laughing

| WithinShadows00 a răspuns:

Da, pai cate suspendari nu se faceau pana acum.
Si stergeri de raspunsuri.
Fii sigur ca au vacanta. Acum e si Sf. Marie pe 15 august - zi libera legal la noi. Plus lunea o iau multi bonus. Clar pana miercuri e posibil sa postam nestingheriti.
E perioada cea mai mare de concedii acum.

| WithinShadows00 a răspuns:

Raportarile cu siguranta se fac la timp. Dar n-are cine sa le ia in primire. happy