Poate zici tu la misto dar eu chiar credeam asta in primele 2 zile . Dupa am vazut ca sunt mai multi care nu au avatar si m/am gandit ca poate sunt la mare.
Da, pai cate suspendari nu se faceau pana acum.
Si stergeri de raspunsuri.
Fii sigur ca au vacanta. Acum e si Sf. Marie pe 15 august - zi libera legal la noi. Plus lunea o iau multi bonus. Clar pana miercuri e posibil sa postam nestingheriti.
E perioada cea mai mare de concedii acum.
Raportarile cu siguranta se fac la timp. Dar n-are cine sa le ia in primire.
Salut. Si eu sunt in aceeasi situatie, insa cred ca e un bug de la ei, avatarul e aprobat. Uite: http://imgur.com/a/bCwi9
Ce prostie. E posibil totusi sa fie doar un bug. Habar nu am...
Ps. Totusi e amuzanta sageata. Chiar atat de prost ma crezi ca nu imi recunosc propiul nick?
Sigur acel avatar respecta regulamentul? sau e intr-un format compatibil cu TPU? eu nu am avut probleme de asta niciodata, azi uplodam maine era pus sau il uplodam din nou, adminele chiar isi fac treaba foarte bine
Vezi ca e link mai sus in care se vede ce avatar am. Nu e impotriva regulilor acel avatar.
Mai sunt si alti useri in situatia ta vad, las ca luni se va aproba poza ta
Am vazut ca nici la tine nu apare. App, ti/ai pus poza cu tine special pentru pisi mai sus?
Haaaai, straduieste/te putin. Sunt 2 pisi de care iti place tie. Unu din ei a raspuns mai sus. Chiar vrei mura/n gura
Nu îmi plac 2 "pisi". Cred că nici măcar unul. Mă confunzi. Te înțeleg, caldura e de vina.
Luni in niciun caz.E mini vacanta de Sf.Marie. Poate miercuri.Stai la rand ca mai asteapta si altii raspuns dela ei!