| Fatamuntilor a întrebat:

Am observat in urma cu cateva minute un pasaj adaugat de echipa TPU atunci cand m-am logat
Cica,, minorii intre 12 si 16 ani au nevoie de acordul parintilor pentru a se inscrie pe site!'.
Draguta initiativa! Dar sunt curioasa cum se va face acest lucru. Va fi nevoie de poza cu certificatul de nastere/ C.I?
Si ce ne facem cu cei deja inscrisi?
Nu ar trebui tratati la fel?
Va invit la dezbateri!

Răspuns Câştigător
| RAY a răspuns:

Oricine poate scrie ce varsta vrea, nu ai de unde stii ce varsta are x din spatele unui monitor, asta e ca atentionare, paraseste site ul daca ai sub 18, de parca e mare lucru sa dai cllik pe yes y have, eu am alta intrebare, acele date unde sunt pastrate?

| Fatamuntilor explică (pentru RAY):

E irelevant! PROBABIL TPU au fost obligati cand au facut acesta modificare!
Ma intreb cati parinti si-au dat acrordul de cand cu noua modificare! Ca conturi sunt garla!

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

E irelevant! PROBABIL TPU au fost obligati cand au facut acesta modificare!
de acord
Ma intreb cati parinti si-au dat acrordul de cand cu noua modificare! Ca conturi sunt garla!

multi parinti nici nu prea le intereseaza ce fac copii lor pe internet, uni sunt mai fericiti sa stie ca sunt in casa decat afara, de frica ca pot pati ceva rau

| Fatamuntilor explică (pentru RAY):

Corect!

11 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Sunt toti tratati la fel si se tine cont de varsta setata la crearea contului. Fara aceste detalii nu iti poti crea un cont in comunitate. Aceasta modificare a fost facuta inca de anul trecut, cand a intrat in vigoare noul GDPR.

| Fatamuntilor explică (pentru TPU.ro):

Acum am observat! Asta in cazul in care isi dau datele corecte!

sadrian46
| sadrian46 a răspuns:

Asta cred că este din cauza rubricii Dragoste și sex.
Asta implică că cei sub 16 nu fac nimic pe zona asta decât pe șestache.
Dar dacă au acordul părinților e ok, dă-i frate!

| Fatamuntilor explică (pentru sadrian46):

E GREU de crezut ca parintii vor da ok pentru asa ceva mai ales dupa o,, vizita'' la rubrica respectiva! Vorbim de un parinte responsabil!
Si pe Facebook am vazut conturi ale copiilor care nu sunt eligibili, e greu de controlat si aici, cine sta sa ii intrebe!?

| sadrian46 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Dacă a pus această interdicție, TPU își pierde obiectul muncii, căci farmecul îl dădeau acești tineri.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

Dacă ar bana copiii de pe site, li s-ar duce tot traficul laughing.