Nu este vorba neapărat de funde. Este vorba de noi și noi întrebări, care tot apar și le eclipsează pe cele vechi, lumea uitând de ele.
Subiectele se consumă, se trece la altele, noi și tot așa...
Eu răspund indiferent de acest aspect, exceptând întrebările unde este clar că nu mai e nevoie și de răspunsul meu, pentru că asta ar însemna doar să repet ce au zis ceilalți, fără să aduc ceva nou. Și sunt convinsă că nu sunt singură.
Iar întrebările pe care le vezi premiate, cu un singur răspuns, cel mai probabil fac parte din categoria celor, unde nici nu e nevoie de mai multe.
2+2=4.
Ce atâtea filosofii?
Iar ceilalți îl văd pe om mulțumit de răspuns, așa că trec mai departe. Nu se mai bagă în seamă fără rost. Mi se pare normal.
Zi "mersi" că nu încep să repete același răspuns la nesfârșit doar pentru puncte! Am fost martoră la câteva cazuri de acest gen și, crede-mă, priveliștea este jalnică. Peste o sută de răspunsuri de același fel e deja prea de tot...
Eu una, nu fac chestia asta. Mie îmi place să răspund, chiar dacă s-a dat așa numita "fundă". Adică, dacă știu răspund, dacă nu știu, nu răspund. Mie îmi place să răspund, chiar dacă s-a dat o anumită răsplată! Sunt aici pentru a ajuta, NU pentru funde și puncte!
Eu,dacă pot să ajut, răspund şi dacă s-a dat funda.Eu nu alerg după fundiţe, ci doar să ajut cât pot pe aici.
Şi unii useri chiar sunt aici pentru funde pentru că ei merg pe ideea că greşită că dacă au mai multe fundiţe devin experţi TPU, însă nu e chiar aşa.
Nu ineaparat, de exemplu eu chiar daca la o intrebare este funda, tot raspund ca vreau sa raspund la cat mai multe intrebari ca sa devin membru denior
anonim_4396 întreabă:
MAteiLaAjutat întreabă: