anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Aveti idee de ce mi-ati sters gluma aia cu Rusaliile? Adica asta:
``Mai e putin si vin Rusaliile.O sarbatoare sfanta in care ne vom uni cu totii rugaciunile si care ne va ajuta sa devenim mai buni si mai apropiati sufleteste unii de altii…
Astept cu nerabdare aceste zile. Femeile vor iesi la poarta cu vase de apa in care au pus frunze de nuc si vor spala picioarele barbatilor care vor trece pe langa casele lor, iar la biserica vom duce ramuri de tei ce ne vor apara ogoarele si gospodariile de furtuna si grindina ce tocmai ne-a distrus rasadurile de ceapa si ne-au omorat gainile…
http://www.antena3.ro/......62903.html
Este bine sa nu plecati in minivacanta pe litoral - nu mai conteaza ca ati dat banii pe rezarvari si alte alea - pentru ca nu-i bine sa mergi la scaldat in aceste zile,mai exact riscati sa va inecati,nu va suparati pe mine,dar asa e blestemul facut in religia noastra ortodoxa,eu doar va informez.
Ati putea pleca,in schimb,la munte,dar nici asa nu-i bine,deoarece calatoriile departe de casa nu sunt indicate de Rusalii,ceea ce inseamna ca gratarul trebuie facut cat mai aproape de scara blocului.
Iar daca iese vreun vecin si incepe cu discutii ca se duce fumul in casa la el,nu va apucati de scandal pentru ca si cearta e interzisa – o sa fiti luat de lele,ceea ce e foarte grav.
In rest,nu mai putem sa ne urcam in arbori, iar incepand de duminica nu mai avem voie sa culegem ierburi de leac timp de 9 saptamani,asa ca cei care ati chelit toti teii de pe marginea strazilor si de prin parcuri,ca sa vindeti alea pe ziare la marginea pietelor,sa stiti ca mai aveti azi si maine timp sa faceti un ban cinstit, deci grabiti-va…
Va doresc sarbatori frumoase.
Si barbatilor le recomand sa isi faca timp sambata seara sa isi taie unghiile la picioare. Eventual in pauza meciului…``

Răspuns Câştigător
| LostInPark a răspuns:

Ok, eu am fost, recunosc.Se intampla des sa ma oftic pe altii.Ma tratez, dar e inchis la farmacie mereu pe strada mea si ma opresc la crasma.
Acum accept funda!
Scuze din nou! sad

7 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

N-am idee. sad Chiar era bună, mi-a plăcut...răspunsurile de asemenea.

suntserios
| suntserios a răspuns:

Postarea ta era complet irelevata. plus ai mai pus si link de la rahatul ala de a3

| alexandrualind a răspuns:

TPU a sters.

| anonim_4396 explică (pentru alexandrualind):

Stiam ca TPU a facut-o, eu am vrut doar sa vad daca are curajul sa recunoasca asta...
Mai astept, totusi.
Oricum, greseala marturisita e pe jumatate iertata, plus ca va primi si funda pe care i-am promis-o...

| LostInPark a răspuns (pentru anonim_4396):

Ok, eu am fost, recunosc.Se intampla des sa ma oftic pe altii.Ma tratez, dar e inchis la farmacie mereu pe strada mea si ma opresc la crasma.
Acum accept funda!
Scuze din nou! sad

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Dau funda, am uitat sa zic...

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Stiu unde ai gresit."Si barbatilor le recomand sa.si faca timp sambata seara sa isi taie unghiile la picioare... Eventual in pauza meciului".

Nimeni nu.si taie unghiile in timpul meciului.Asta.i blasfemie! Bine ti.a facut, ca ti.a sters postarea.

| NyctophobicGhost a răspuns:

Pentru unii era naspa ca eu nu primisem injuraturi de mama la postarea aia, luasem si funda, intr-un cuvant era totul OK, pentru mine.
Dar nu, lupul cel rau sau un party crusher, s-a gandit ca suferinta lui nu trebuie sa treaca neobservata.