Daca nu mai este activ aici, nu il poti contacta decât dacă mai intră pe TPU. Si daca iti vede mesajul.
Buna.Cred ca ar trebui sa spui cum se numeste, poate unul din userii activi mai tin legatura cu acea persoana prin alte mijloace, nu neaparat TPU.De obicei scrie pe profil ziua cand a intrat ultima data.Ii poti lasa si mesaj privat, poate ai noroc.
Hey! "xSofi" e user-ul ei. Observ ca ultima data a intrat prin august 2013?:O Si. nu-mi arata ca ar avea pe cineva la prieteni, am incercat sa ii dau mesaj, dar observ ca Inca nu ma lasa deoarece nu am activitate pe acest cont cred. Am incercat totusi sa ii trimit un mesaj printr-o cerere de prietenie. E ciudat ca, desi acesta nu e primul meu cont si stiu de site de ani de zile, tot nu cunosc prea bine setarile aplicatiei :’). Sau, stii cumva cum as putea sa ii gasesc email-ul sau cel mult nr de telefon din profil?
Mesajele prin cerere de prietenie nu cred ca pot fi citite.Cel putin eu nu gasesc optiunea deci mda. Numarul de telefon sau emailul nu sunt informatii publice din profil.Cred ca ai putea teoretic intreba de un administrator ca sa primesti un email, dar nu ar fi ok, ar fi chiar ciudat.
10 ani de absenta e mult!
sunt multi utilzatori care au fost activi, si au disparut
in cel mai fericit caz, e posibil sa fii uitat parola si poate a facut cont nou
NU poti obtine nici email nici numar de telefon
Daa, stiu ca e destul de mult dar persoana cu care conversam spunea ca pot obtine un email intreband un administrator. cum pot face acest lucru?
E vorba de protejarea datelor cu caracter personal, deci nu ai cum sa obtii emailul
anonim_4396 întreabă: