| Gabriella22 a întrebat:

Bună ziua colectiv TPU, deci nici nu știu cu ce să încep… m-am înregistrat recent pe această platformă crezând ca voi găsi aici mai multe perspective și mai multe informații dar tot ce-am găsit a fost niște oameni lipsiți de respect și care nu știu altceva decât să judece nu doar pe mine ci pe toți cei care pun aici diferite întrebări de natură medicală, personală, parenting etc, ieri am adresat o întrebare pe acest grup dacă l-aș putea numi așa și am primit la adresa mea doar jigniri și reproșuri cum ca nu sunt o mamă demnă de creșterea copilului meu, ca de ce am mai făcut copii dacă habar n-am ce-i cu mine etc etc nu le bag inseama jignirile astea pentru că știu cine sunt și ce fac și de ce sunt în stare întrebarea mea nu a fost cu scopul de a mă face pe mine să-mi dau seama ca copilașul meu are nevoie de îngrijiri medicale ci doar să văd dacă a mai pățit cineva și cum a procedat sau din ce cauză s-a întâmplat…în fine mi-am dat seama ca acest "Toți Pentru Unu" e de fapt un "toți contra unu" aiurea ca am ajuns să fim niște oameni lipsiți de maniere și inimă și nu știm decât să jignim ca asta îi fac pe unii dintre voi să doarmă bine la noapte. Multumesc pentru răspunsuri și pentru sfaturile oferite chiar dacă au fost nefolositoare. Vă doresc multă sănătate tuturor în special celor care jignesc, fac bullying mai pe scurt. Zi frumoasă!

Răspuns Câştigător
| adryang78 a răspuns:

Și aici este la fel ca în viața reală. Unii intră să-și verse frustrările, alții să facă bășcălie, alții doar se plictisesc. happy
Dar sunt și mulți care chiar vor să ajute, deci sfatul meu este să ignori primele categorii, fiindcă am văzut aici oameni care chiar se bucură să ajute cu un sfat și nu numai.

3 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Cred ca generalizarea ta "toti contra unu" este deja deplasata, fiindca sunt si raspunsuri bune printre ele, date de alti utilizatori, pe care acum ii jignesti, fiindca esti suparata.
Nu este frumos ce ai facut, fiindca pentru 1-2 nesimtiti care ti-au scris urat, ai facut un topic jignitor, la adresa tuturor.

Vezi ca ai un buton de "ignora utilizator" pe care-l poti accesa in contul acelui user, care te-a suparat si-l poti bloca.

| Gabriella22 explică (pentru Violleta2022):

Greșit, nu m-am adresat tututor,, în principal la cei care sunt prezenți pe această platformă doar ca să jignească… dacă cumva te-ai simțit inclusă în ce-am spus nu-i problema mea happy

| Fatamuntilor a răspuns (pentru Gabriella22):

Gabi, aici grosul il formeaza adolecentii si copii de pana in 12 ani.
Sfaturi care sa iti foloseasca le poti cere de la cei apropiati.