Nu privi lumea tepeu ca pe un cristal slefuit, cu reguli si cu unii care se simt canonizati ca pot cenzura cuvintele celorlalti. Nu e cazu`.
Priveste tepeu ca pe o pufarina si n-o sa-ti mai faci sange rau de fiecare data. O pufarina mica unde din cand in cand se intalnesc oameni si unde unii au pretentii dar o pufarina e o pufarina, ce algoritm?!
Buna
Multe raspunsuri incalca regulamentul, si nu cred ca esti unicul care are postari sterse chiar daca erau in buna regula, problema este ca, sunt intrebari care sunt raportate si ulterior sterse, asa ca, dispar si raspunsurile noastre.
Cel mai indicat ar fi sa trimiti un mesaj adminilor prin functia Contact si te va lamuri cu siguranta
O zi frumoasa sa ai
Caramela, am trimis si am fost total ignorat. TOTAL! Nici macar o explicatie, fie ea si de forma. O zi buna si tie!
Tu ne-ai scris pe 23 februarie, iar colega mea Cristina ti-a raspuns la cererea de reanalizare a continutului pe 25 februarie.
Alexandra - TPU
Legale zici? Dar regulamentul l-ai citit?
Si eu am o gramada de raspunsuri sterse (cele mai multe odata cu intrebarile aferente )La prima vedere si mie mi se parea ca sunt,, legale '', dar cel mai multe erau irelevante!
In legatura cu problema ta iata ce poti face :poti cere reanilizarea postari oricand dar raspuns vei primi doar in timpul programului adminior.Sau scriind la contact semnaland aceeasi problema.De asememenea ai sansa sa acesta intrebare sa fie vazuta deAlexandra si sa-ti raspunda direct.Dar asta mai greu.
Si admnilor le mai scapa unele postari, le imposibil sa leverifice pe fiecare!
Poti semnala asfel de postari care incalca regulamentu scriind la contact sau folosind butonul,, raporteza ''!
Mergi la scoala! Profei de grama ii este dor de tine.
Nu -mi purta mie grija si nici utilizatorilor acestui site.Greseli sunt peste tot, se intampla si case mai mari!
Tu in schimb va trebui sa iei lectii de bune maniere!
Algoritmul acela se numeste regulament de bun simt, unul pe care se pare ca nu il iei in seama. Sa stii ca exista unul pe la Intrebari Frecvente.
Daca citindu-l tu spui ca nu incalci absolut nimic atunci fa o favoare intregii comunitati si dispari cu totul!
Ba chiar ti-as sterge inca o data postarile acelea daca as avea ocazia.
Te plangi de un TPU defectuos cu multe postari cretine(nu neg ca scapa multe) sau nu stiu cum, dar tu din care categorie crezi ca faci parte!?
Ce este interzis pe TPU.ro?
Ne dorim ca TPU.ro sa fie o agora, un spatiu al exprimarii libere, unde toti membrii comunitatii noastre sa se poata simti in largul lor si unde sa poata interactiona nestingheriti. Cu toate acestea, trebuie sa ne amintim tot timpul ca libertatea noastra este limitata de libertatea celorlalti si ca, asemeni oricarui alt spatiu public, TPU.ro are cateva reguli de conduita pe care trebuie sa le respectam cu totii.
In linii mari, pretindem utilizatorilor nostri respectul reciproc, formularea clara a ideilor si combaterea cu argumente a unei idei, nu desfiintarea unui utilizator prin injurii.
Fiindca aceste aspecte nu sunt mereu intelese la fel de toata lumea, iata ce nu permitem noi pe TPU.ro:
- la nivelul postarilor, se considera ca nepermis tot ce este pasibil de respingere:
- injuriile, limbajul obscen, agresiunea verbala si amenintarile de orice fel;
- manifestari ale intolerantei fata de orice etnie si fata de optiunile religioase, politice, sexuale etc. ale fiecaruia; instigarea la ura si intoleranta;
- spam/publicitate nesolicitata;
- rezolvarea de teme pentru acasa prin intermediul postarilor pe TPU;
- postarile triviale sau care nu corespund cu specificul site-ului;
- postarile care nu sunt formulate tinand cont de regulile minimale ale gramaticii;
- postarile care instiga la acte ilegale (ex: piraterie, consum de substante interzise, furt etc)
- postarile care incalca drepturile de autor, oferind informatie preluata din alte surse, fara precizarea acestor surse.
- postarea de linkuri de pe diferite site-uri care promoveaza sau incurajeaza pirateria
- hartuirea utilizatorilor;
- abuzul de orice fel (abuzul de dreptul de a posta, abuzul de dreptul de a vota sau de orice alta functie de pe site);
- asumarea identitatii altor utilizatori sau crearea de clone;
- hacking
In cazul intrebarilor din sectiunea Cauze Nobile, TPU.ro isi rezerva dreptul de a sterge toate raspunsurile care nu respecta regulile minimei decente, care sunt in afara subiectului sau care ar putea leza imaginea respectivei cauze nobile.
Cine nu este de acord cu aceste reguli este liber sa ne comunice acest aspect si, daca situatia nu poate fi solutionata astfel incat toata lumea sa fie multumita, este liber sa isi incheie activitatea pe TPU.ro.
Esti reprezentativ, TOTAL, vis a vis prostia din tara asta! Ce postez eu si ce raspuns bagi tu. P.S. Ai grave probleme de interpretare a tot ce se intampla in jurul tau, in mediul virtual. Deci, mai iesi din casa!
Colcaie site-ul de postari cretine si total pe langa regulament, dar admin-ul isi permite sa stearga postari care nu sfideaza ROI-ul acestui site. De ce exista acest paradox intr-un loc in care libera exprimare si ajutorul dat nu lezeaza?
LisaJulie întreabă: