anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Care-i mai nou treaba cu TPU-ul şi modul în care funcţiile acestuia răspund la nevoiele noastre? Întreb deoarece deşi am descoperit, nu demult, că am un user la ignore, eu băgându-l acolo într-un moment de euforie maximă înainte ca această platformă să-şi fi schimbat interfaţa, recent văd tot mai des ceea ce postează acel individ aici pe site (şi postează chiar prea des/spam spam spam).
Atât tot că nu-i pot răspunde la întrebări sau să-i dau reply, în rest cancerul îi la el acasă cum s-ar spune.Deci, cine îmi poate spune cum stă treaba? că zici că am căzut din pod de când nu am mai frecventat pe-aici.A, şi mai e şi aia cu "cerere oprire ignor"... say whaaaat?!

8 răspunsuri:
suntserios
| suntserios a răspuns:

Ignore ul e una dintre cele mai stupide functii de pe site. Nu iti da voie sa faci nimic. Si daca iti iei ignore, nu poti face absolut nimic, doar sa privesti in continuare aberatiile lor

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Chiar nu îmi dă. Dacă vreau să raportez userul în cauză trebuie ca mai întâi să îi trimit o cerere de încetare ignor şi să aştept să mi-o confirme.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Sau scrii direct pe formularul de contact catre admini

Ei nici măcar nu au răspuns la cererea de ştergere al contului, şi le-am trimis vreo trei.Ce alte pretenții să mai am :j.

| suntserios a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu mai folosi TPU daca nu iti convine, nu e obligatoriu

Nu fi lepră;-)

| mudokins78 a răspuns:

Numele utilizatorului în cauză?

| anonim_4396 explică (pentru mudokins78):

Nu, chestie de principiu.Dar se subînţelege din "postează chiar prea des/spam spam spam".