Si eu ma asteptam, da' vad ca nu avem niciun Tarzan p-aici. Asa ca, daca nu pot trage sfori, m-am gandit sa ma cocotez pe ele, sa nu traga Jane in gol.
minus ( - ) 1.000
Sunt ca un purice, pe care nu-l suportă nimeni aici. Sunt la fel de inutilă precum o gumă de mestecat...
Da stiu ca esti, daca s-ar putea, ti-ar pune optiunea de "Logout" deasupra la "Vizualizare profil".
Autoevaluarea este o invitatie deschisa la subiectivism si partinire.
Ca sa nu gresesc eu, te invit pe tine s-o faci!
Pai nu pot s-o fac, mai tarziu astia frustrati ar spune ca e postare dedicata.Si apropo, toate actiunile legate de diferite activitati, au cate o definitie mai naspa, si cand n-au, le gasim noi cate una.
De asta vrei tu sa-mi dai in cap, ca m-ai vazut cu ochii albastri in avatar.Vezi poate iti dau o funda! Cata neobrazare...
Ok gata, hai ca o fac, dar trebuie sa te ridic acolo sus, si trebuie sa te apuc de ceva... tipi?
sau imi dai cu posteta in cap?
o zi buna!
Vezi ce bine ca te-am lasat pe tine sa gresesti?![]()
Intrebarea e exceptionala, dar modestia ramane o mare virtute!
Stii reclama aia tampita la o bere... ceva cu "si-ul"?
Ei, bine, eu sunt "la-ul" de aici: 1-10!
Nu gasesc reclamaaaa...doar nu vrei sa fac o postare inutila pe tema asta
Depinde ce intelegi prin folositor.
Ma incadrez pe-o funie. Nu-s gradata.
De unde fiecare poate trage foloasele ( / folosul) dupa cum percepe.
La mine-ţi dă cu minus. După ce că nu-s folositor, nu-i las nici pe alţii să fie. Dar mie-mi place aşa.
Mergea si cu virgula, nu trebuie sa intrebi...se prind multi!
La ora asta nu prea are cin' sa se prinda, si chiar de-ar mai fi cativa pe-aici, ei sunt aia folositori pe TPU
Nu ma pot vedea decat pe funie, si pe funia asta desupra lui 10 e un nod. Ei bine, nodul ala is eu.
Ma asteptam sa vad un Tarzan pe funie sau liana, pentru ca mai avem o Jane care trage sforile.pardon lianele, pe tup.
Imi scuzi off topicul, da' vrei sa-mi testezi vigilenta? ![]()
Deschide si tu boxu' ala sa pot raspunde ca omu' botezat.
Azi nu iert pe nimeni, sorry...ai funda si tu!
Mai, funda e ceva rau pe site nu? ca sa nu avem discutii.
Vad in capul listei cate un raspuns cu steag portocaliu, il citesc si e naspa rau.Bine ca eu am doar 5![]()
P.S. s-au tras sfori, boxu' e activ...
Si eu ma asteptam, da' vad ca nu avem niciun Tarzan p-aici. Asa ca, daca nu pot trage sfori, m-am gandit sa ma cocotez pe ele, sa nu traga Jane in gol.
Dar de ce trebuie sa fiu folositor? Cati mai raspund in ziua de azi pe TPU doar ca sa se faca folositori? Aiurea...
Trebe' sa vezi mai mult, stai pe aproape!