Si eu ma asteptam, da' vad ca nu avem niciun Tarzan p-aici. Asa ca, daca nu pot trage sfori, m-am gandit sa ma cocotez pe ele, sa nu traga Jane in gol.
Nu ma pot vedea decat pe funie, si pe funia asta desupra lui 10 e un nod. Ei bine, nodul ala is eu.
La mine-ţi dă cu minus. După ce că nu-s folositor, nu-i las nici pe alţii să fie. Dar mie-mi place aşa.
Ma asteptam sa vad un Tarzan pe funie sau liana, pentru ca mai avem o Jane care trage sforile.pardon lianele, pe tup.
Mergea si cu virgula, nu trebuie sa intrebi...se prind multi!
La ora asta nu prea are cin' sa se prinda, si chiar de-ar mai fi cativa pe-aici, ei sunt aia folositori pe TPU
Autoevaluarea este o invitatie deschisa la subiectivism si partinire.
Ca sa nu gresesc eu, te invit pe tine s-o faci!
Imi scuzi off topicul, da' vrei sa-mi testezi vigilenta? ![]()
Deschide si tu boxu' ala sa pot raspunde ca omu' botezat.
Pai nu pot s-o fac, mai tarziu astia frustrati ar spune ca e postare dedicata.Si apropo, toate actiunile legate de diferite activitati, au cate o definitie mai naspa, si cand n-au, le gasim noi cate una.
De asta vrei tu sa-mi dai in cap, ca m-ai vazut cu ochii albastri in avatar.Vezi poate iti dau o funda! Cata neobrazare...
Ok gata, hai ca o fac, dar trebuie sa te ridic acolo sus, si trebuie sa te apuc de ceva... tipi?
sau imi dai cu posteta in cap?
o zi buna!
Azi nu iert pe nimeni, sorry...ai funda si tu!
Mai, funda e ceva rau pe site nu? ca sa nu avem discutii.
Vad in capul listei cate un raspuns cu steag portocaliu, il citesc si e naspa rau.Bine ca eu am doar 5![]()
P.S. s-au tras sfori, boxu' e activ...
Vezi ce bine ca te-am lasat pe tine sa gresesti?![]()
Intrebarea e exceptionala, dar modestia ramane o mare virtute!
minus ( - ) 1.000
Sunt ca un purice, pe care nu-l suportă nimeni aici. Sunt la fel de inutilă precum o gumă de mestecat...
Stii reclama aia tampita la o bere... ceva cu "si-ul"?
Ei, bine, eu sunt "la-ul" de aici: 1-10!
Depinde ce intelegi prin folositor.
Ma incadrez pe-o funie. Nu-s gradata.
De unde fiecare poate trage foloasele ( / folosul) dupa cum percepe.
Da stiu ca esti, daca s-ar putea, ti-ar pune optiunea de "Logout" deasupra la "Vizualizare profil".
Nu gasesc reclamaaaa...doar nu vrei sa fac o postare inutila pe tema asta
Dar de ce trebuie sa fiu folositor? Cati mai raspund in ziua de azi pe TPU doar ca sa se faca folositori? Aiurea...