EU nu am raportat pe nimeni, ma rog, aproape pe nimeni
In fine ca sa nu ma raportati ca unul ma amenitat ca ma raporteaza pentru popularitate
Pai la intrebarea aia cu ani unu utiliztor numit Helpmeforfree m-a amenintat ca ma raporteaza pentru intrebarile alandala si popularitate
In fine dupa numele de profil te tot fac baiat dar esti fata
Dar de ce altii nu pot pune intrebari ca pe site numa pe ale mele la vad de ceva timp si altele nu au mai aparut
Cine stie cine raporteaza.Site-ul se vrea un site de intrebari si raspunsuri.Raspunsuri care pot ajuta.O intrebare irelevanta este cati ani ai. Vreau sa te lamuresc ca pe acest site se pun intrebari care cauta o rezolvare. Cineva a raportat ca intrebare irelevanta de exemplu cati ani aveti?
Nu dar m-a amenintat la intrebarea care am pus-o cu ani uita-te si vezi
Auzi si intrebarea neinteligibila/spa ce semnifica ca sa nu mai intreb?
Cel mai bine ste sa nu mai raspunzi, sa nu te mai confrunti cu toi.Eu,din placere, intru si iau intrebarile la rand si unde cred ca pot ajuta, raspund.Cui ma „excita" nu dau atentie.
NEINTELIGÍBIL, -Ă, neinteligibili, -e, adj. Care nu este inteligibil; de neînțeles.
Pune orice intrebare. Si nu mai da atentie la cei ce iti raspund urat sau te raporteaza. Oricum nu te afecteaza cu nimic atata timpcat vorbesti frumos si nu deranjezi pe nimeni.Cine vrea sa raspunda sa o faca cine nu sa faca ce vrea.
Ms de raspuns este unul bun dar totusi cum ti-am zis ca acel utilizator m-a amenintat ca am facut popularitate cu atatea intrebari una dupa alta
Nu t-e-am raportat, insa ti-am spus ca asemenea intrebari nu isi au rostul pe TPU. Uite, acum ai pus o intrebare care e ok, dar nu mai pune asa...pentru distractie.Sunt de acord cu una, doua pe zi, dar nu atatea de multe PS:Sunt fata.
LisaJulie întreabă: