Nu mai poti tu de acel user. Ignora. Pe aici multi se iau la harta.O zi buna, deja am dat-o in chat si nu e bine.Se sterge intrebarea.
Spunea ca te raporteaza datorita intrebarilor fara sens pe care le pui. Nu stiu de cand esti activ pe TPU? Eu am foarte putin timp. Dar nu il confunda cu facebook sau altele. Serios fara sa te superi.
Întrebările care le pun eu, zău aşa, am fost suspendată pentru asta. Întrebări care nu îşi au rostul!
Exact. Si aia e doar varful icebergului. Numa' tampenii intreaba Golopenta din cate vad. Parca ar avea de umplu oracolul.
Sa ne distram un pic...
1. Ce trasaturi de caracter aveti?
Ce te **** grija de caracterul meu? Daca nu am caracter deloc ce raspund?
2. Unde locuiti? In ce municipiu, oras, comuna, sat? Eu locuiesc in Bocsa, judetul Caras-Severin.Sa scrieti si voi judetul
Cocotatii din Pod, judetul Las Vegas
3. Care sport e cel mai periculos?
Prefacutul. Mai exact, cand o faci pe prostul si ramai asa.
4. Care job este cel mai bine platit?
Nu conteaza, oricum nu o sa il practici niciodata.
5. Ati vazut ca a fost cutremur foarte mare in Ecuador?
Nu am mai fost de mult in Ecuador, iar cand am fost nu am vazut nici un cutremur pe nicaieri. Am auzit ca se ascund in pamant cutremurele astea.
6. Cel mai bun site unde sa-ti testezi IQ-ul?
Vrei sa iti strici ziua? Stai calm, nu are rost sa iti testezi ceea ce iti lipseste.
7. De ce Google Translate nu traduce bine?
Pentru ca e cam la fel de destept ca tine, ca tot era vorba de IQ mai sus.
8. Cat de aspru ii comunismul din Coreea de Nord si cum este viata acolo?
Daca as sti ca se baga si altii, eu contribui primul cu macar 20 EUR sa te trimitem acolo.
9. Cele mai bune filme cu vulcani?
Documentarele.
10. Dati-mi un site cu o lista cu cele mai bune programe de windows?
Google it? Geez...
Sunt activ din 23 ianuarie ca de atunci am pus intrebari pana acum normal is logat din 2014 dar n-am pus nici o intrebare
Daca nu-ti convine intrebarile nu raspunde ele daca esti revoltat ca sa ma faci pe mine prost ceeea ce gandesti tu!
LisaJulie întreabă: