anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Ce spuneţi? Aţi dori să se introducă un fel de echivalent al status-ului messenger-ian pe TPU?
Un locşor în profil unde să îţi exprimi gândurile de actualitate.

35 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Personal, nu aș avea nimic împotrivă. Numai să fie un număr limitat de litere, ca să nu ne trezim cu romane pe profil (nici să fie prea încărcat parcă nu e bine).
Dar ideea în sine e bună...

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Aşa-i. Trebuie impusă o anumită limită a numărului de litere, asta-i clar.

| NOname a răspuns (pentru anonim_4396):

Ai scris deja și la Contact? Dacă nu, fă-o!
Cu cât mai multe cereri pe această temă se vor strânge, cu atât mai repede ideea va fi pusă în practică.
(Poți să trimiți și link-ul cu această întrebare.)

| anonim_4396 explică (pentru NOname):

Aştept întâi mai multe opinii.

| TPU.ro a răspuns:

Salutare!

Multumim pentru sugestie. Ideea introducerii mai multor posibilitati de personalizare a profilului este deja pe lista noastra si va fi implementata.

Alexandra - TPU

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Când? Întrebarea e CÂND?

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Bună întrebare.

| IMC90 a răspuns (pentru anonim_4396):

Fain asa, acu o sa pot impartasi cu toti cand merg la baie sa fac treaba mare laughing Si, obligatoriu, cand ma sterg.

| anonim_4396 explică (pentru IMC90):

Nu conteaza. Ideea e sa mai vedem si fapte, nu vorbe. Orice ar face pe site, mai util sau mai putin util, mai interesant sau mai putin interesant. Ideea e sa vedem ca se misca ceva!

Acum o să vedem toate pițipoancele cu citate din Kant și Hegel la semnătură.
Sau câte un "brb" sau "dnd, supy..."laughing

Ca fapte, ai conturi suspendate si raspunsuri sterse fara numar
De, e mai usor sa distrugi decat sa constuiesti. Ca sa distrugi n-ai nevoie de prea multa inteligenta...

Da' bineînțeles! Singura activitate tehnică: "văruirea" postărilor și conturilor de pe TPU. rolling on the floor

Asa ceva se promoveaza in Romania :
http://stirileprotv.ro/......e/60591540

Ideea asta cu statusul, va amplifica peisajul mioritic :))

Ăla care și-a făcut freza e criminal.laughing Nu știu ce se miră toți și sar în sus, în anii trecuți, când promovau peste 80% în fiecare an, că se copia la greu și toți știau asta, nu mai era panică. Acum, că s-a scos mizeria de sub preș și vedem situația exact cum stă ea, de fapt, vorbim de "generație de etnobotanice", "generație de ratați" și alte apelative frumoase. Să le intre odată-n cap, ăstora mai bătrâni care critică, acum se culege ce s-a semănat, nimic mai mult.

1,90 la mate fata, esti nebuna? rolling on the floor

Afurisită matematica asta, un amic a picat a doua oară la mate anul ăsta... I-a trebuit profil real.

Stai așa, că acum o să vină ofticoșii să zică că noi am dat BAC-ul când se copia, d-aia l-am luat...laughing

Las-o pe aia! Mie mi-a placut ala care zicea ca s-a imbracat sexy laughing si ca pleaca in Anglia!

Se duce-n Anglia, n-auzi? Se bagă chelner, pe acolo.

| ÉrotiqueConseils a răspuns (pentru anonim_4396):

Tu ai dat bacul când se copia, de aia l-ai luat...laughing

| anonim_4396 explică (pentru ÉrotiqueConseils):

Fierbi de ciudă, știu.laughing
Acum, fără glumă, eu, din liceul meu, am fost unul din fraierii ăia pe care-i numeri pe degetele de la o mână care n-au copiat nici un singur cuvânt sau idee. Ba chiar am ajutat vreo 2-3 săraci să treacă. Și am avut a doua medie pe liceu, m-a întrecut unul care a stat în fața mea la două dintre probe și pe care l-am ajutat cu câte o idee, de băiat bun ce sunt. În condițiile în care, pe durata celor 4 ani, media mea liceală a fost sub media clasei.

L.E.- am mințit, am fost al 3-lea, a mai fost o fată, cu cea mai mare medie.

Nu ai fost unul dintre,, fraieri''. Ai fost unul dintre cei cinstiţi.

A, scuze... Credeam că-s sinonime.

Nu credeai nimic. Ştii bine.
In România bizonilor mioritici, poate. Dar nu te numeri printre, nu?

Prefer să nu comentez. De fiecare dată când mi-am supraestimat capacitățile a avut cineva sau ceva grijă să mă aducă cu picioarele pe pământ. Și nu la modul delicat.

Dar dragul meu, eu nu am făcut decât să iţi dau de inţeles că te-ai SUBestimat, afirmând că tu credeai aşa ceva (eu tot refuz să cred că nu ai fost cât se poate de ironic). Nu te consider (in limita observaţiilor culese vizavi de activitatea ta pe aici) ca făcând parte din vulgul mediocru in accepţiunea căruia termenul,, cinstit'' e sinonim cu,, fraier''.

Aşadar.
Nu ai de ce să te-ofileşti, dimpotrivă.

Dacă îmi cunoști activitatea, faci bine că refuzi să crezi că n-am fost ironic... pe de-o parte.

| Dumnezău a răspuns (pentru anonim_4396):

Kant si Hegel sunt din categoria pipitelor semidocte spre culte, pe bune.Nu sunt la moda, deloc, mai ales Hegel, el e chiar anonim, la nivel macro.Il stii pe tipul cret, de la History, cu ALIENS? Imagineaza-ti o imagine cu el, dar in loc de ALIENS...Coelho,Paler,Cioran,eventual ceva existential sau pseudo-inspirational crap.

"Vyata este un riu de durere cari se termyna in bukria de a fi"-Galileo Galilei XOXO muah muah

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

straight face Dinainte să termin de citit ce ai zis, mi-a circulat prin gând să-ți răspund cu un citat de genul: "Viața e un râu de (nu găseam cuvântul) care se termină în bucuria de a fi." - (rămânea să inserez un autor/personalitate random) și, la final, un dublu "XO muah". Shit creeps me out...

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Mă bucur să aud asta.

| anonim_4396 explică (pentru Dumnezău):

Lol.
Să fii sănătos, că m-ai făcut să râd.
Muah (ha ha).

| Dumnezău a răspuns:

Da,da,de trei ori da, ca Farfuridi! Si parca ma vad, ca intr-o camaruta din aceea 1X1 de impartasit gandurile,intreband algoritmul: Pot sa citez din ce a zis Aerys Targaryen,inainte sa moara?

O sa priceapa cei ce au citit ASOAIF.

Insa si mai benefica ar fi o caseta, la profil, unde sa scrie cate ceva despre el fiecare user, sau chiar un buton asemanator cu cel de pe forumuri, de online/offline.Ar fi mult de finisat la site, e ca o casa cu pereti cu mult damburi.Si fara tavan.

| aliceinchains a răspuns:

A mai fost propusă chestia asta, dar nimic. Ca de obicei. Adminii îți spun că or să ia în considerare ideea și atât.
Sunt de acord, dar mai avem ceva de așteptat.

Răspuns utilizator avertizat
| Iubibilăă a răspuns:

Eu am scris de cateva ori si nimic