Buna![]()
Credeti ca va saboteaza cineva? nu nu
Cred ca ceva nu se leaga la parola, datele dvs de logare..verificati, si apoi bifati acea casuta pentru 7 zile.
O zi buna sa aveti!
DOAMNA/DOMNIŞOARA CARMELA.Nu este sabotaj de 100% dar vă repet şi dv; eu am aici pe TPU.o parolă formată din 3 cuvinte scrise cursiv şi cu litere mici.Acolo pe FACEBOOK, am o parolă foarte scurtă dintr-un singur cuvânt.(deci...PAROLE TOTAL DIFERITE)Acum, astăzi 15.08. 2015 ora 13, 30am încercat de 3 ori să mă loghez CU EMAILUL ŞI PAROLA MEA(formată cum am mai spus din 3 cuvinte cu litere mici şi cursiv)şi nu am reuşit SĂ MĂ LOGHEZ...Ei cum am trecut prin grădina lui nea ION FACEBOOK(de la CUCUIEŢI din DEAL, jud.CUCA MĂCĂII)am intrat(binemersi) în CONTUL ŞI PAGINA MEA, de pe acest T.P.U.de unde vă scriu aceste rânduri.Ei ce părere aveţi de ''ăştia'' de aici care îi ''saltă'' pe cei de la CUCA MĂCĂII? Daţi-vă cu părerea.
Sigur este mina tribunului vadim el va incurcat parolele, nebunul vaccin, me ă dicamente.
Pai emaiul si parola nu e comuna cu cea care te loghezi pe facebook?
Ar trebui sa mearga, probabil ai apasat din greseala pe caps si ai scris cu litere mari parola
Daca nu o mai sti vezi ca trebuie sa fie un buton „Am uitat parola", iti trimite pe mail un link prin care o resetezi.
Cel mai probabil parola este scrisă greșit (din motive de Caps Lock apăsat din greșeală. etc). Dacă nu merge parola, încearcă să recuperezi parola și vezi ce instrucțiuni ți se dau în e-mail.