Ce ai primit? O fi un copil pus pe glume, nu mai am baza in femei nici daca mi-ar da un bidon de apa plata (as spune ca are otrava in ea)
Chiar ma simt naspa...toti ati primit...inafara de mine ![]()
Sa insemne asta ceva?
Buna![]()
Bun venit in club ![]()
Am constatat ca si eu am primit un astfel de mesaj.![]()
Salut caramela,
tessyazicolo vrea sa fiti prieteni pe TPU.ro!
Mesaj: Alo, Numele meu este Tessy, am vazut profilul azi si a devenit interesat de tine, i se va dori, de asemenea, să știu de tine mai mult, și vreau să trimiteți un e-mail la adresa mea de e-mail, așa că am vă pot da mi o poza pentru tine să știu cine am am.Here este adresa mea de e-mail (tessyazicolo@live.com) cred că ne putem muta de aici eu sunt în așteptare. (Amintiți-vă la distanță sau de co se încrunta, nu conteaza, dar dragostea conteaza foarte mult în viață) Tessy; Hello, My name is Tessy, i saw your profile today and became interested in you, i will also like to know you the more, and i want you to send an email to my email address so i can give you my picture for you to know whom i am.Here is my email address(tessyazicolo@live.com) I believe we can move from here I am waiting.(Remember the distance or co lour does not matter but love matters a lot in life) Tessy;
Am observat ca este suspendat pe termen nelimitat.
O zi buna
Alex765431 întreabă: