| T0T a întrebat:

Cu toții știu sau își amintesc de enervanta problemă a întârzierii apariției răspunsurilor când se trece la pagina următoare( a 2-a, a 3-a etc.) Au trecut aproape 9 ani iar această problemă nu și-a găsit încă remediu. Oare din cauză că este o problemă prea complicată(chiar imposibil de rezolvat) pentru programatorii și web designerii TPU sau pentru că nu i-a păsat nimănui de ea până acum?

Răspuns Câştigător
| Aberdeen a răspuns:

Și eu am observat acest lucru. Dar cred că programatorii/web designerii TPU fac oricum un lucru minunat, merită apreciere, nu doar reproșuri. Cred că această problemă a fost luată la cunoștință, și mă gândesc că poate fi chiar intenționată. Nu cunosc motivul. thinking

| T0T explică (pentru Aberdeen):

laughing Și uite o teorie conspiraționistă...

| Aberdeen a răspuns (pentru T0T):

Mai încet! Nu mă bântuie nicio suspendare în ziua de Paști, m-am riscat să-ți dezvălui un secret de stat!

Merită riscul kiss Na fundiță de paști!

| Aberdeen a răspuns (pentru T0T):

Cel mai frumos comentariu! ^_^

Pentru cel mai frumos răspuns. tongue laughing

| DoarBogdan a răspuns (pentru Aberdeen):

Buna observatie.
Chiar la asta ma gandeam.
Cu toate ca poate "anumitul motiv " nu o sa se afle, dar daca ar fi sa il deducem, oare... ce sa fie?

Acum fac referire mai mult la raspunsul intrebarii. Cumva atunci cand cineva pune o intrebare, consider ca in prima pagina, la cate raspunsuri incap pe ea, acele raspunsuri ar trebui sa fie suficiente pentru a da o oarecare rezolvare intrebarii.
Si mai sunt si converatiile pe baza intrebarilor. Cumva trebuie sa se opreasca pe la a doua pagina, atunci cand nu o sa mai inteleaga mare lucru. Iar raspunsurile date nu sunt asa de afectate de timpul de afisare al raspunsului. Doar conversatiile.
Daca m-am facut oarecum inteles.

PS: asa e TPU. Nu? Secretul s-a aflat laughing

| Aberdeen a răspuns (pentru DoarBogdan):

Daa, super variantă. Pare logică. Cred că începând cu pagina a 2-a, răspunsurile trec prin mâna moderatorilor înainte de a fi postate, asta încetinindu-le timpul de afișare.

11 răspunsuri:
| Fatamuntilor a răspuns:

Situl asta se confrunta cu probleme mult mai evidente recunoscute sau nu de administratori sau propietari.
Calitatea sitului lasa de dorit, nu s-a gasit solutii ca se blocheze unele intrebari /raspunsuri incalca regulamentul, sunt destule intrebari de tip spam, teme, jigniri.....si lista poate continua.
Vorba cuiva de pe aici....Ar mai trebui inca 10 admini si 100 de moderatori (care sa-si faca treaba - fara separatisme, eventual sa fie renumerati cumva ) si totul va fi ok.
Scrie la contact si spune aceasta problema.Raspuns poate vei primi, dar solutionare nu cred.

| T0T explică (pentru Fatamuntilor):

Eu am numit multe probleme și tot mi s-a zis că se vor gândi la ele dar niciodată nu rezolvă nimic, e inutil, nu acceptă soluții treaba lor, de aia se golește site-ul.

| syd2 a răspuns:

Romania e in saracie de mai mult de cateva secole iar tu vorbesti de o problema de site.

| alexandrualind a răspuns:

Mai trebuie inca sa se lucre.