Nu te lasa sa votezi pana nu esti membru senior... membru senior esti dupa 10 zile si trebuie sa ai cel putin 100 de raspunsuri... sper ca te-am ajutat :*
Nu, vârsta nu are nicio legătură.
Un user care nu are minimum 10 zile de activitate pe site și 100 de răspunsuri, este junior. După ce vei deveni membru senior (când vei avea 100 de răspunsuri), vei putea să votezi, să raportezi și să trimiți mesaje private.
Baftă!
Esti junior adica nu ai 100 de raspunsuri
S-a hotarat impartirea membrilor in 2 categorii : juniori si seniori.Un membru junior ramane membru junior pana la momentul in care scrie 100 de raspunsuri. Cu un minim de 10 zile de juniorat(tu ai trecut de 10 zile de la inscriere)
Ce nu poti sa faci ca membru junior.
- nu poti sa postezi pe chat
- nu poti sa votezi si sa raportezi
- nu poti trimite mesaje private
Aici s-a anuntat modificarea http://www.tpu.ro/blog/?p=2183
Doamne ce m-am săturat de terminați ca tine care cred că pe TPU totul se face prin funde. Dimpotrivă, pe TPU NIMIC NU SE FACE PRIN FUNDE! NU ÎȚI TREBUIE ABSOLUT DELOC, PENTRU NIMIC!
Orice membru este utilizator Junior dacă are sub 100 de răspunsuri și 10 zile de activitate. Utilizatorii juniori nu pot vota, nu pot raporta, nu pot trimite mesaje private etc. Ca să devii utilizator senior, trebuie să ai peste 100 de răspunsuri și peste 10 zile de activitate.
Baftă
Nu e din cauza varstei, ci a activitatii pe site, trebuie sa ai minim 100 de raspunsuri si minim 10 zile pe site, dupa aceea devii senior
Trebuie sa avansezi in grad iar asta o vei face cand o sa ai 100 de raspunsuri si 10 zile minim de cand ai facut contul.
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: