anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum contactez un administrator al acestui site?
am o mare problema
e prima data pe acest site
am incercat sa pun o intrebare lunga in care va ceream disperat ajutorul. am stat aproximativ 2 ore sa scriu intrebarea.
dupa ce trimit intrebarea imi apare ca nu am contul completat.
il completez iar dupa imi dau seama ca intrebarea se stersese pana am confirmat ymailul. Acum nu mai am rabdare sa o scriu din nou dar am pierdut mult timp.
Poate cineva sa le comunice ca ar fi mai bine sa puna utilizatorul sa completeze inainte contul sa sa nu se mai intample, eu sunt foarte suparat iar acest lucru era ultimul pe care doream sa mi se intample!

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Haide, rescrie din nou, încet, cu răbdare. Nu trebuie să te enervezi.
A doua oară, ai să vezi, vei reuși să îți exprimi și mai frumos ideile, poate vei fi chiar mai inspirat, decât ai fost prima dată. Ai șters-o, se mai întâmplă, împacă-te cu gândul. Nu o să fie nici prima, nici ultima oară când ștergem ceva, fără să vrem, toți am făcut/facem, din neatenție, mici greșeli.
Chiar dacă scrii la contact, nu te vor putea ajuta. Pur și simplu postarea ta s-a șters automat, s-a pierdut în neant, fără șansa de recuperare a textului.

5 răspunsuri:
caramela
| caramela a răspuns:

Buna:)
http://www.tpu.ro/contact
Trimite un mesaj adminilor.
Datele se completeaza atunci cand iti faci cont.
O zi buna:)

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Poţi să trimiţi Adminelor un mesaj din secţiunea "Contact" - colţul dreapta sus, ori de la linkul :
http://www.tpu.ro/contact

Toate cele bune!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Erai instiintat sa-ti completezi detaliile contului inca de când l-ai creat! E vina ta bă!

| alexdex a răspuns (pentru anonim_4396):

Nu am vazut, dar nici nu cred ca mi-a aparut... de obicei sunt o persoana atenta!

| Inception a răspuns:

Poti sa trimiti un mesaj adminilor la secţiunea "Contact" - colţul dreapta sus.
Funda