anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum devin expert TPU? Va puteti uita la profilul meu si imi puteti spune ce ar mai trebui sa fac? funda

20 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Să mai crești și să te mai maturizezi.

Când o să fii aici ca să ajuți, nu pentru titluri, atunci ai șanse să și primești unul, în semn de recunoștință.

Pentru început renunță măcar la acel "funda?"!
Nici nu-ți imaginezi cât de mult te coboară în ochii celorlalți...

Legiuitoarea
| Legiuitoarea a răspuns:

Bună.
Uită-te la profilul experților și vezi ei ce au făcut!
Adminii sunt cei care te fac expert în urma calității răspunsurilor (minim 500), activitate constantă dar și respectarea regulamentului.
Pa, pa.

| ChioruL14 a răspuns:

Pentru inceput sa schimbi poza.

| anonim_4396 explică (pentru ChioruL14):

Nu iti place poza mea? sau de ce?

| Woodenpints91 a răspuns:

Scăpi de chestia aia de la avatar.
Nu mai faci salată în playlist.
Încetezi să mai pui întrebări penibile.

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Dc nu va place poza mea?

| Woodenpints91 a răspuns (pentru anonim_4396):

Sincer? Arăţi oribil.

| anonim_4396 explică (pentru Woodenpints91):

Multumesc. Sa stii ca acum chiar m-ai jignit. E numai parerea ta. Dar spune-mi si mie ce nu iti place la "fata" mea? Nu am nici o idee de ce arat oribil.

| raspunz a răspuns:

Văd că știi să numeri, recunosc, m-ai surprins cu asta.
Deși adopți simbolistica unui gen muzical tu nu știi ce simbolizează asta. Cunoști limba engleză? Nu că ai putea înțelege versurile nici dacă ai cunoaște-o, dar ți-ar prinde bine să citești asta: http://en.wikipedia.org/wiki/Corpse_paint
Eu unul sunt sigur că ești un complexat și că lumea face mișto de tine pentru muzica pe care o asculți, pentru stilul vestimentar și pentru trăsăturile efeminate. Muzica pe care o asculți are un anume mesaj și de obicei adolescenții de vârsta ta o folosesc pentru a se refugia de lumea care nu îi acceptă, pentru că este ceva șocant. De obicei se simt neînțeleși, frustrați, revoltați pe tot ce înseamnă ordine, pe religie, pe părinți. Nu-i nimic, o să mai crești, o să te mai maturizezi și o să ți se schimbe și gusturile muzicale. Sau poate că nu.
Faptul că alegi să tratezi persoanele din jurul tău în felul ăsta este alegerea ta și va avea repercusiuni asupra ta mai târziu, nimic nu rămâne nepedepsit. Îmi sprijini însă teoria, deoarece atacul ăsta necontrolat, cu jignirea oamenilor care chiar nu au nicio treabă cu tine este dovada unui caracter slab. Nu este bine să faci unui om ceea ce nu ai dori să ți se facă.
Eu unul nu te-am jignit și nu și-am dat motive să mă jignești iar tu ești cel care face afirmații referitoare la inteligența mea de parcă m-ai cunoaște. Eu doar am tras concluzii bazate pe acțiunile tale. Nimic din ce am spus nu sugerează idioțenia.
Fata asta nu arată deloc urât, e perfect normală, este chiar drăguță. Toți oamenii sunt născuți egali. Frumusețea exterioară este una relativă, unora poate că le pari frumos, altora urât, dar nimic nu-ți dă dreptul să jignești un om pentru ceva ce nu depinde de el, de exemplu felul în care arată. Este infantil să-i spui că e urât doar pentru a te afla în treabă. Gândește-te cum te-ai simțit tu când ai fost strigat "fetița", când s-au făcut glume pe seama părului tău sau a felului în care arăți, pentru că este imposibil să nu fi pățit așa ceva, trăim în România și sunt destui nenorociți care să te judece după felul în care arăți, așa cum faci și tu.
Un bărbat adevărat, un om înainte de toate, are capacitatea de a recunoaște când a greșit și își cere scuze. Tu ai greșit față de fata asta, oricum ai pune problema.
Uite, eu îmi cer scuze dacă tu consideri că te-am jignit cu ceva, am spus doar ceea ce cred bazat pe faptele tale.

| raspunz a răspuns:

Sunt sigur că ai citit și că te-a afectat. Pe mine unul nu mă interesează ce crezi tu despre mine.

| Woodenpints91 a răspuns (pentru raspunz):

Dacă aş fi citit îţi răspundeam la ce mi-ai scris. Dar momentan n-am chef de o lectură atât de lungă si inutilă.
Baftă.

| anonim_4396 explică (pentru raspunz):

Iti multumesc, si eu sunt perfect de acord cu tine, dar serios acum ce poti sa ii ceri acestui om? Lasa-l in pace ca nu ai de ce sa iti bati capul

| OnuOnulică a răspuns:

Ai prea multe intrebari si prea putine raspunsuri.