anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Cum imi pot dezactiva contul de TPU?

9 răspunsuri:
Ioandelasal
| Ioandelasal a răspuns:

Există o singură posibilitate: scrii un mesaj din CONTACT, dai URL-ul contului şi rogi echipa TPU să ţi-l şteargă.

| KodrutZ a răspuns:

Nu mai intri si gata. Da' ce patzish?

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru KodrutZ):

Am ajutat o persoana si imi facu atat de mult rau.

| UnBroken2016 a răspuns (pentru AntoniSoulesOne):

De oameni de genul dai mereu. Ce ai sa te faci toata viata, ai sa continui sa fugi cu coada intre picioare? Da-i naiba pe toti omule. Invata de pe acum.

| AntoniSoulesOne a răspuns (pentru UnBroken2016):

Am stat 2 saptmani sa rezolv o problema. doar pentru o zi de fericire. dar uite ca acum imi dau seama de greseala facutawinking. Si sincer a fost pe aproape sa cad. Dar mi-am dat seama ca nu merita sa dau satisfactie.

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Contul NU se poate "dezactiva", se poate doar ŞTERGE!

Pentru a şterge contul, trebuie să trimiţi un mesaj Adminelor, la "Contact" - vezi colţul din dreapta sus, sau la linkul :
http://www.tpu.ro/contact

"38. Cum imi sterg contul?
Pentru a sterge contul TPU.ro trebuie sa trimiti un mesaj, folosind functia "Contact" (sau direct la contact @ TPU. ro) de pe adresa de e-mail cu care te-ai inregistrat in cadrul comunitatii. Atat intrebarile cat si raspunsurile nu vor mai fi sterse, ci vor aparea pe site ca si cum ar fi postate de un utilizator anonim. Am recurs la aceasta metoda, din dorinta de a fi fair-play fata de utilizatorii care au acordat fundita pentru raspunsurile care acum urmeaza sa fie sterse. In cazul in care posesorul unui cont a decedat, la cererea familiei/prietenilor, contul respectiv va fi dezactivat. Este necesar ca orice astfel de cerere sa fie insotita de acte doveditoare." - SURSA :
http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#38

Toate cele bune!

| alexandrualind a răspuns:

Dai"logout"

Răspuns utilizator avertizat
Întrebări similare