anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

De când administratorii de pe TPU nu îşi fac treaba? De când se permite ştergerea unor rãspunsuri fãrã jigniri şi menținerea celor jignitoare?
Acum vreo 3 ani nu era chiar în halul ãsta.
Sunt singurul care simte la fel?

Răspuns Câştigător
| Ronnix a răspuns:

Raporteaza raspunsurile care contin jigniri si le vor sterge si pe acelea.

| anonim_4396 explică (pentru Ronnix):

Nu s-a întâmplat în cazul meu...
Nu mă așteptam la așa ceva.

| Salontanul a răspuns (pentru Ronnix):

Stai linistit! Nu l-a jignit nimeni. El a scris sute de raspunsuri jignitoare. N-ai cum sa le vezi ca i-au fost sterse. Individul are probleme cu "computerul".

| anonim_4396 explică (pentru Salontanul):

1. Se scrie,, l-a jignit'' (cititule).
2. Dacă se acceptă abuzul mă conformez.
3. Nimeni nu te-a jignit pe tine niciodată, tu m-ai jignit pe mine primul. Ai scris că fac parte dintr-o generație de oameni răi, leneși, necitiți, proști și bătăuși doar pentru că ți-am zis că dacă citeam 20 de pagini nu mai era nevoie să pun nicio întrebare. Am mai specificat că nu spunea nimeni nimic dacă primeam un răspuns punctual, exact, nu un link cu 30 de pagini în care nici măcar nu știi ce scrie (lucru demonstrat de faptul că ai spus că armele colecționarilor trebuie făcute nefuncționale, pe lângă asta ai mai și venit cu atitudinea că tu știi chestii și că n-am citit eu suficient, dar erai de fapt paralel cu subiectul). Astea nu sunt jigniri după,, computerul'' tău? Am mai spus că folosesc site-ul cum doresc. Asta e jignire? Am conversația înregistrată, încetează să spui altceva.
4. Trezește-te la realitate!
5. Învață să ai flexibilitate în gândire și să spui o poveste din punctul A în punctul Z. Sigur, dacă al tău,, computer'' spune că e ok să prezinți punctul Y și punctul Z, să raportezi abuziv (răspunsuri fără jigniri), să te comporți ca un copil și să-mi votezi răspunsuri de acum 10 ani ca fiind eronate și nefolositoare(neștiind din păcate nimic nici despre subiectele discutate acolo), să mă jignești, să-mi jignești generația, să-mi spui în mesajele private că tu vorbești cum ai tu chef și,, dacă nu-ți convine pleacă de aci'', să-mi spui ca că tu ai mai multe vacanțe decât ani de viață am eu și apoi să apari ca un neprihănit la finalul poveștii rânjind cu limba pe afară și spunând că eu am înjurat (fără să precizezi CÂND și CUI îi erau adresate acele înjurături) fa-o. Dar spune multe despre,, computer-ul'' tău și despre caracterul tău.
Mai exact spune despre tine că ești omul ăla din autobuz care te calcă pe picioare, o dată, de două ori, de trei ori. Îi spui,, domnule, nu mai fă asta''. Apoi te calcă iar și iar spunându-ți că,, dacă nu-ți convine pleacă de aci''. Omul ăsta mai are și tupeul să meargă tot el la controlor, după ce și-a șters picioarele pe tine și să spună că generația din ziua de azi e cum e (deși dovezile spun altceva). Iar când eu răbufnesc din cauza nedreptății, vii cu limba scoasă pe afară:,, Acest om e dussss, uitați-vă, are probleme la computer''. Cam pe acolo ești Mr. Computer.

| Salontanul a răspuns (pentru Ronnix):

Si cum ma asteptam individului i-a fost sters contul. Asa este cand educatia este precara si tot tu te plangi!

4 răspunsuri: