| Inferno a întrebat:

De ce functia ignore nu mai are pic de sens?
Inainte cand ignoram un user toate intrebarile si raspunsurile lui deveneau invizibile. Ceea ce era perfect logic. Nu ma interesa ce posta userul respectiv si nu aveam chef sa scrolez din mouse in plus pentru a ii sari postarea.

Acum, daca ignor un user, TPU pur si simplu imi interzice sa ii mai raspund? WTF?
Asta pot face si singur. Pot decide si singur sa nu ii mai raspund acelui user, de ce as avea nevoie sa apelez la TPU pentru a imi interzice asta? 2xWTF?

7 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

O logică trebuie să fie la mijloc.

| teo530 a răspuns:

Îți interzice să îii răspunzi la întrebările lui, să îi mai evaluezi vreun mesaj/întrebare, raportezi un mesaj/întrebare, să îi mai dai mesaje private, dar îi poți vedea întrebările și răspunsurile dacă vrei, la fel și el ție. Dacă nu te interesează de el nu te uiți peste postările lui și gata.

| Inferno explică (pentru teo530):

De ce as vrea să îmi interzic singur lucrurile astea?

| teo530 a răspuns (pentru Inferno):

Aşa funcţionează funcţia ignor, nu eu am făcut regulile. Parcă ai zis că nu te mai interesează postările lu. Poţi dacă vrei să îi comentezi, evaluezi etc îl poţi dezignora, îi faci ce vrei şi apoi îl ignori iar. Mai mult de atât chiar nu ai ce face.

Tot ce spun este ca nu am nevoie de o functie care sa imi interzica mie sa fac chestii. Am nevoie de o functie care face ceva pentru mine, nu care ma limiteaza. Inainte functia ignore facea invizibile postarile altor useri, lucru destul de util, acum este superfluu.

| teo530 a răspuns (pentru Inferno):

Şi ţi-am zis nu te mai uiţi pe postările lui.

Apreciez.