| florin1979 a întrebat:

De ce nu se mai modifica punctajul saptamanal? de cateva zile bune am aceleasi numar de puncte ceea ce mi se pare imposibil sa fie coincidenta!

Răspuns Câştigător
caramela
| caramela a răspuns:

Buna Florinhappy
sunt probleme tehnice, nu esti singurul care a observat aceasta problema, de vreo 7-8 zile (daca nu si mai mult) nu se mai face reactualizarea profilului, am trimis mesaje adminilor si uite ce mi-au raspuns.

Draga Caramela,

Nu trebuie sa te ingrijorezi in ce priveste punctajul. Am transmis colegilor programatori aceasta problema si se ocupa investigarea ei. Cand voi afla mai multe detalii despre aceasta iti voi scrie. Punctajul se va reactualiza, insa colegii trebuie sa verifice ce anume se intampla deoarece nu esti singura care intampina aceasta situatie.

Daca te mai pot ajuta cu ceva, scrie-mi te rog.

O zi frumoasa,
Cristina, TPU.ro

Deci asteptam sa vedem si rezultatul
O zi minunata sa aihappy

| florin1979 explică (pentru caramela):

Am inteles, te-am rugat sa ma ajuti daca vrei si la intrebarea de ieri ti-am trimis si un P.M. insa nimic! sad

| caramela a răspuns (pentru florin1979):

Abia acum am citit mesajul, momentan am un pic de treaba, promit ca in cursul zilei de azi o sa te ajut atat cat o sa pot.

| florin1979 explică (pentru caramela):

Ok raspunzi tu cand poti! nu este graba! o zi frumoasa sa aihappy

6 răspunsuri:
| EmaS a răspuns:

Au mai sesizat si alti utilizatori acest aspect si am inteles ca este vorba de o defectiune, dar este in curs de rezolvare.Vezi aici un raspuns al Alexandrei TPU.http://www.tpu.ro/......ank-de-ce/

| TPU.ro a răspuns:

In cursul acestei saptamani vom face o serie de modificari de natura tehnica la site si va rezolvata si aceasta problema a punctajului neactualizat. Iti cerem scuze pentru inconveniente.

Alexandra - TPU

| Musique a răspuns:

Nu e coincidență.De câteva zile nu se ma actualizează punctajul pe TPU.
Aceste probleme se vor rezolva curând.
Bafta.