| SG1995 a întrebat:

De ce nu se punctează și discursul de hate pe site? Serios, acum citeam o întrebare despre o tipă de 16 ani violată și o tută mai proastă ca noaptea spune că bine a făcut jegul ăla dacă tipei i-a trebuit iubit, că mai nou la 16 trebuie să fii călugărită.

5 răspunsuri:
| LPCTSTR a răspuns:

Well, my dear, se punctează.
Fiecare răspuns se punctază cu câte 50 de puncte, deci întrebarea și-a găsit răspunsul parțial.
Întrebarea ta ar trebui să fie "de ce nu se punctează în plus răspunsurile de hate..." și abia atunci am putea discuta subiectul mai concret.

| RainmakerX a răspuns:

Stii ce as vrea? Sa nu mai primeasca notificari cei care primesc eronat sau nefolositor laughing Din cand in cand parca nu vrei sa-ti comenteze toti ciudatii asa ca mai bine nu le dai...

Sincer sa fiu nici nu stiu daca primesc notifiari respectivii dar ma gandesc ca e la fel ca pentru voturile pozitive laughing

| teo530 a răspuns (pentru RainmakerX):

Primești notificări atunci când un alt utilizator senior îți va evalua răspunsul ca fiind nefolositor, eronat, folositor, inteligent sau amuzant, dacă îți evaluează întrebarea cu o notă anume sau îți raportează răspunsul/întrebarea nu știu. Mai bine să primești notificări și dacă jegul comentează înapoi atunci îi comentezi și tu lui până îi închizi gura sau îl ignori. În plus dacă cineva te evaluează de pe nedrept ști cine e și poți întreba de te-a evaluat degeaba sau altceva și ca să te răzbuni te uiți în răspunsurile lui și îi evaluezi și tu câte răspunsuri vrei(dar să merite evaluate). Crede-mă că mi s-a întâmplat de câteva ori și le-am evaluat și eu câte mi-au evaluat mie.

| teo530 a răspuns:

N-ai ce face doar să te iei de el, să-i evaluezi răspunsul și să îl raportezi. Acum caut și eu întrebarea.

| SG1995 explică (pentru teo530):

Era vorba leiidinbanane3, credeam că e tipă, dar e tip.