Pentru ca primesti o atentionare pe yahoo ca sa dai fundita apoi te atentioneaza ca se va da fundita automat tu poti anula asta, nu se da chiar asa usor automat, desigur ca ai dreptate, e intrebarea ta tu decizi cui i dai, dar TPU rasplateste cel mai bun raspuns care a primit cele mai bune voturi daca acel user nu da fundita manual, stai sa vad daca sunt setarii de astea
Din pacate nu este aceasta posibilitate de a bifa ca nu vrei automat sa se de a fundita
Doresc să primesc un email când mi se comentează la un răspuns
Doresc să primesc email cu informaţii despre distincţiile mele
Doresc să primesc un email când orice prieten adaugă o întrebare
Nu doresc să primesc un email când orice prieten adaugă o întrebare
Doresc să primesc un email doar când unul dintre aceşti prieteni adaugă o întrebare
Doresc să primesc email atunci când răspunsul meu e declarat castigator
Doresc să primesc email atunci când primesc monedă
Doresc să primesc email atunci când fac o comandă în magazinul TPU
Doresc să primesc email atunci când șterg o întrebare
Doresc să primesc email atunci când șterg un răspuns
E doar acel mail, de parca majoritatea tine evidenta cand a pus o intrebare sa stie cand sa intre pe Yahoo sa aleaga sa nu fie fundita acordata automat. Pentru ca inainte e-mail-ul aparea pe profilul utilizatorului, cand mi-am facut contul asta mi-am facut o adresa noua, anume pentru TPU, daca mi-o fura cineva, sa nu fie bai. Nu prea intru pe Yahoo, apăi pe adresa asta nici atat.
Mady fiecare site are niste regulii, regula aia cu fundita automat nu e o idee rea, sa spunem ca x ti a sters intrebarea dar a primit 10 voturi inteligente, nu e logic sa primeasca fundita? acest lucru se mai intampla sau poate acel user a uitat sau numai intra, in orice caz poti trimite un mesaj la contact
https://www.tpu.ro/contact
iar pe viitor te rog sa alegi categoria Totul despre TPU, pentru ca acolo intra admin mai des
Nu, ca voturile nu-s de la cel care a pus intrebarea. De exemplu intrebi ceva la religie si vine un crestin s iti spune "esti prost". 10 crestini voteaza "inteligent", primeste fundita. Eu intru dupa un timp sa citesc raspunsurile si il vad pe primul, cel cu fundita. Deduc ca esti de acord ca esti prost si nu mai citesc restul, chiar imi fac o parere nu buna despre tine si nu iti mai citesc vreo intrebare sau vreun raspuns. La una din intrebari poti primi raspunsuri pe care le-as vedea inteligente, dar nu mai citesc dupa ce mi-am facut acea parere.
Nu-i stres, voiam sa vad daca mai sunt oameni de aceeasi parere.
De ce te ai suparat asa? asta e un raspuns emotional mady, nu am spus ca nu ai dreptate si am spus si partea celor care au facut asta TPU, nu asa e logic sa asculti mai multe pareri nu doar cei care sunt de acord cu tine, tu acum esti ca si crestinul ala da voturi doar celor care sunt de acord cu el
Ca am folosit persoana a 2-a singular? Asa fac cu oricine. Daca vad o intrebare interesanta si primul raspuns, cel cu fundita, e naspa, deduc ca persoana care a intrebat l-a ales si nu mai citesc restul, chiar ocolesc urmatoarele intrebari.
Da,e corect cum zici.
Daca nu ai primit raspunsul corect la intrebarea ta, de ce sa primeasca funda cel mai putin prost raspuns?
S-ar putea face o imbunatatire prin asta.
Si totusi, fiind intrebarea ta, e si dreptul tau sa oferi funda.
Cui ii pasa ce face TPU?
Oricum mi se pare ca funda se da doar la intrebarile cu multe raspunsuri, iar cel mai bine votat raspuns (folositor) este funditat automat dupa 3 zile parca, ceea ce nu e neaparat un lucru eronat in esenta. Deci macar nu se acorda funda random. Ah, ca unii pot abuza asta e! Si ce daca. Lasa ca si la o intrebare vegana de a lui NOname m-au votat multi pozitiv si TPU mi-a dat funda, in necazul ei.
Stiu.Intr-adevar enervant.
Insa e destul de simplu de gestionat.
ID-ul de pe care ma loghez a fost creat special pentru acest site.Iar, personal, accesez tepeu-ul de pe mobil unde am inst. app. yahoo mail cu adresa de aici.Astfel ca notificarile imi apar in timp real.
Spre ex. acum ceva timp am primit prin e-mail, din partea sist., optiunea de a dezactiva acordarea automata de fundita.De care m-am si folosit.
In genere, in maxim o sapt. de la postarea unei intrebari vine si acea instiintare.Si, logic, in caz de inactivitate se acorda in mod random ori rasp. cu cele mai multe voturi pozitive. Dunno.
LisaJulie întreabă: