| Katona_Claudiu_1999 a întrebat:

De ce unele răspunsuri pe TPU apar ca răspunsuri avertizate, deși unele nu au caracter obscen sau alte chestii de genul, tot ca răspunsuri avertizate apar?

6 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna,

Raspunsurile nu apar avertizate, ci userul e de fapt avertizat. Un membru care a fost sanctionat pentru nerespectarea regulamentului apare astfel in comunitate, activitatea sa fiind limitata.

Zi buna,
Cristina, TPU.ro

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru TPU.ro):

Dacă faci parte din echipa tpu.ro, ai putea sa-mi spui și mi de ce nu mi s-a schimbat fotografia de profil de pe tpu.ro,că pe Facebook am fotografie de profil anonima și eu sunt conectat pe tpu.ro cu Facebook?

| TPU.ro a răspuns (pentru Katona_Claudiu_1999):

Buna,
Ti-am raspuns si la mesajul trimis la contact. Fotografia de profil se schimba doar daca faci asta din contul de TPU. Nu are legatura cu modificarile pe care tu le faci pe Facebook.

| Fatamuntilor a răspuns:

Raspunsurile celor avertizati sunt modearate pe anumita perioada de timp (sa zicem o luna ) chiar daca sunt ok
Daca apar obceniti in raspunsurile celor averizati, ori sunt scapari, ori au editat dupa ce raspunsul a fost postat.
Tu poti raporta/ sesiza la contact tot cea crezi caNU ok.

| DonEduardo a răspuns:

Probabil pentru ca aveau o anumit grad, mic sau mare, de agresivitate la adresa altora. Asta imi place mult pe acest forum.

| Katona_Claudiu_1999 explică (pentru DonEduardo):

Nu,am văzut unele răspunsuri pe tpu.ro absolut normale fără înjuri, grad de agresivitate, conținut obscen, linguri etc...