anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Deci nu mai merge sa intru pe profilu meu sa ma uit...inainte imi aparea in stanga sus mereu dadem click pe avataru meu si ma ducea direct la profilu meu.....acum vad ca a disparut aia.//
Si voua va apare la fel? cum putem remedia problema?

8 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Nu am înţeles exact. Ce ţi-a dispărut? "Vizualizare profil", "Setările contului meu"...?

S-a rearanjat recent meniul, poate de aia eşti puţin derutat. Caută-le! S-a schimbat ordinea, unele s-au făcut 2-3 în 1, dar toate-s acolo.

| EarsOfAFox a răspuns:

Ma Curaj, Muriel a ramas fara Pedigree?
Ca sa-ti vezi profilul apesi pe VIZUALIZARE PROFIL(in caseta portocalie din stanga). Spune-i lui Muriel sa-ti dea si morcovi, stii talica, pentru vedere.

| EarsOfAFox a răspuns (pentru NOname):

Ah, sper ca nu se referea la bara aia muzicala careia ii duci tu dorul. Parca se putea da click si acolo pe avatar si te duceai la pagina profilului, huh? laughing

NOname
| NOname a răspuns (pentru EarsOfAFox):

Ah, da! Vezi, încă un nostalgic după bară. : ))

| мιнαɛℓα36 a răspuns (pentru EarsOfAFox):

La bara muzicala se refera laughing

@Ionut, adminii au scos acea bara. Asa ne apare la toti si nu poti remedia.

NOname
| NOname a răspuns (pentru мιнαɛℓα36):

...din nefericire. sad

| LTAA a răspuns:

Nu am nici o problema!

bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună!

Este vorba de "bara muzicală" care a fost "SCOASĂ" de Admine pentru "aerisirea" paginii rolling on the floor

De acum înainte, va trebui să intri în secţiunea "Vizualizare profil" din grila portocalie/stânga!

Noi NU putem "remedia problema", dar poţi trimite un mesaj la Admine, din secţiunea "Contact" şi să soliciţi reintroducerea barei muzicale happy

Toate cele bune.