anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Dupa ce raspunzi la o intrebare iti apare " Mai jos găseşti întrebări care nu şi-au găsit încă răspunsul deşi sunt postate de ceva vreme". Ok. TOate bune si frumoase. Intru in primele 2, data "16 decembrie 2016". Intru in altele 2 " 14 ianuarie ( evident, anul asta )". Asa ca ma intreb eu, ce rol isi mai au intrebarile alea? Mai ales cand acei useri nu au mai intrat de mai bine de 6 7 luni? Sau e lenea prea mare si nu se pot pune intrebari macar din ultimele 2 saptamani?

5 răspunsuri:
Brigaela
| Brigaela a răspuns:

Sunt intrebari la care nu s-a raspuns, dar la care ar fi bine sa existe un raspuns. Poate userul care a pus intrebarea nu mai are nevoie ed raspuns, dar o alta persoana care are aceeasi intrebare, poate gasi raspunsul lasat de tine.

| anonim_4396 explică (pentru Brigaela):

La asta nu m/am gandit.

| Brigaela a răspuns (pentru anonim_4396):

Eu adesea am gasit raspunsuri la diferite probleme pe TPU, dar nu punand intrebarea, ci folosind cautarea.

| RAY a răspuns:

E ceva random man, robotelul care determina ca acele intrebari sa apara nu stie aceste lucruri, personal cred ca e ok, si mie mi-au raspuns uni dupa luni chiar anii de zile desi intrebarea nu avea vreun raspuns

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Ei pot modifica algoritmul.