| DonEduardo a întrebat:

Era pe aici un utilizator numit Sppin. Ce s-a intamplat cu el?

Răspuns Câştigător
| doctorandus a răspuns:

Contul lui a fost șters. Din ce motive nu știu.

| doctorandus a răspuns (pentru doctorandus):

A revenit.

| DonEduardo explică (pentru doctorandus):

Cine e?

| doctorandus a răspuns (pentru DonEduardo):

Tot Sppin.

16 răspunsuri:
| Catrice a răspuns:

Și-o fi făcut și el viața ca toți ceilalți de au renunțat în timp.
N-am auzit de el.

| Mosotti a răspuns (pentru Catrice):

Si daca si-a facut viata ce? Sunt destui cu viata care stau des pe forumuri, softpedia este un exemplu, sunt si destui moderatori cu copii si familie care-s activi zilnic acolo.

Chiar m-am si mirat odata, ca un moderator duminica era acolo, chiar am zis "asta alta treaba n-are duminica?", si are copil si nevasta.
Nu inseamna ca daca ai familie, sa nu ai timpul tau intim in care sa faci si altele.

Forumurile sunt inventate de oameni cu viata, pentru a se comunica pe n teme de interes, pentru a primi ajutor si asa mai departe, sa ne cunoastem intre noi, sa cunosti si alti oameni.

| Catrice a răspuns (pentru Mosotti):

Vai drăguțule îmi pare rău că te-ai ofensat. Nu vad de ce. A, gata, știu! Era contul tău. happy

Nu era contul meu ala, ca nu aveam de ce, ce rost avea? Plus ca el avea alt stil, am vazut 2-3 postari de ale lui dar nu mai mult, ca nu stiam cand posteaza si unde.
Eu doar am explicat ca nu e nevoie sa nu ai viata ca sa stai pe forumuri, am zis la general.

Sa nu uitam ca si pe net, forumuri, FB sau alte locuri, sunt oameni, tot aceiasi oameni ca in real, nu-s extraterestrii.
Nu e ceva deplasat sa socializezi pe internet.
In viata reala chiar nu ai asa posibilitate sa cunosti n oameni, sa discuti pe n teme, sa ceri pareri, ajutor la o anumita problema.

Ce, sunt sute de milioane care is pe FB activi, ce, aia n-au viata?
Cam toti cei 10-11 care-i am eu in lista de prieteni au familie si copii. Doar unul n-are, dar ala na, are probleme la 48 ani ai lui.

"In viata reala chiar nu ai asa posibilitate sa cunosti n oameni, sa discuti pe n teme, sa ceri pareri, ajutor la o anumita problema." când ai stat ultima data într-o gașca de prieteni? Sau sa fi avut un prieten? Sau sa fi ieșit printre oameni?
Mhm jumate din aia de pe Facebook nu au...sunt și copii acolo știi?hee hee
Când ai alte activități "reale" ți se limitează timpul pe care îl poți petrece pe internet.

Pai eu am trei prieteni f buni pe care-i am unul din decembrie 1997, altul e vecin si-l am din copilarie, si altul il stiu din sept 2003, ne vizitam des, discutam, etc.
Dar asta nu inseamna ca nu-s pasionat si de forumuri, pe FB nu prea stau, e adevarat, ca acolo nu prea pot discuta pe anumite teme mai serios, ca mie nu-mi place prosteala infinita si panarameala fara sfarsit.
De aia nici pe discord nu stau, ca nici acolo nu se discuta serios pe anumite teme.

Normal ca nu stai 24 ore pe forum, insa ai si timp de el totusi.
Iar daca ajungi sa n-ai timp de stat si pe net, inseamna ca e rau, nu neaparat ca nu stai pe net, ci ca nu ti-ai organizat viata sa ai acel timp.
Cand ai niste pasiuni, mereu iti gasesti timp cat de cat acolo.

Ca doar nu o sa stau doar in fundul nevestei si copilului, sa-si mai vada si e de treaba lor uneori.

"Cand ai niste pasiuni..." e clar, înțelegem noțiunea de pasiune diferit.

Pai pasiuni sunt destule, discutii destule, de ex cu unul din prieteni discut de calculatoare, viata, psihologie, masini, cu altul politica, economie, istorie, lucrez cu el la mate si fizica, cu celalalt al treilea mai vb de jocuri, ma duceam la piscina cu el, la plimbare.

Deci pasiune e orice activitate si discutie care-ti place, care te capteaza, asta e definitia, nu sunt mai multe notiuni.

| SilentRain a răspuns:

Sa însurat

| Lukasssz a răspuns:

A murit.

| doctorandus a răspuns (pentru Lukasssz):

Https://www.tpu.ro/utilizator/acciur zice ca el e Sppin.

| DonEduardo explică (pentru doctorandus):

Eu zic ca e posibil ca el sa fie intr-adevar Sppin. cei 2 au stiluri foarte asemanatoare.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Și-o fi schimbat numele.