Individul ăsta mă suspectează că aş avea mai multe conturi de pe care îmi dau singur voturi pozitive. Voturi care, nu mă ajută la nimic oricum.
Eşti penibil
Parca esti pisica de la gaura soarecelui "o fi soarec aici?!? nu sa-l mananc, sa vad cum arata!"
Daca era sa castig ceva din voturi sa fii sigur ca ma votam, nu ma intereseaza regulamentul si nici implicatiile morale, dar e chiar stupid sa te votezi singur.
Cred ca ai observat si tu voturi suspecte. Dau unii raspunsuri banale dar primesc inteligente si folositoare pe banda rulanta.
Trebuie sa-ti cauti o gasculita de adepti care sa-ti sustina postarile, altfel aici nu-i de tine.
Pentru că lumea votează ceea ce deja cunoaște și înțelege, d-aia se apreciază banalitățile. Și asta nu se aplică numai pentru TPU. Când se dă un răspuns mai răsărit, mai ieșit din comun, oamenii devin reticenți: "mă, parcă l-aș vota, dar dacă a spus tâmpenii? Totuși, leagă frumos cuvintele, nu cred să fie aberații... Neah, mai bine nu-l votez, poate mă fac de râs." Înțelegi cum e? Dacă vrei să fii apreciat, păstrează-i pe ceilalți în zona lor de confort.
Poți să presari niște umor peste postări, negru, roșu, verde, de care dispui. Asta atrage voturi și atenție, dar lumea o să te ia mai puțin în serios decât ai vorbit tu, lăsând la o parte glumițele.
Eu am o gramada de conturi de pe care-mi dau voturi si fundite. Da' ramine intre noi, sa nu mai spui nimanui
Da, si eu... si ma votez singur cu stupid
chiar asa ti se par raspunsurile tale dupa ce le citesti a doua oara?
Yup! Ma mir ca sunt singurul care constata asta
Pe mine ma umfla cineva cu nefolositor in ultimul timp
si cand aflu!
Ti-as da si eu cativa stupizi uneori, dar sunt Junior
Ai vazuut, esti mic copil
stai jos!
anonim_4396 întreabă:
LisaJulie întreabă: