anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Este voie sa ai mai multe conturi si sa iti dai singur voturi? Intreb de curiozitate, pentru ca eu nu am de gand sa fac asa ceva.

Răspuns Câştigător
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Http://www.TPU.ro/......ultiple_1/

12 răspunsuri:
| Woodenpints91 a răspuns:

Individul ăsta mă suspectează că aş avea mai multe conturi de pe care îmi dau singur voturi pozitive. Voturi care, nu mă ajută la nimic oricum.
Eşti penibil laughing

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Parca esti pisica de la gaura soarecelui "o fi soarec aici?!? nu sa-l mananc, sa vad cum arata!"
Daca era sa castig ceva din voturi sa fii sigur ca ma votam, nu ma intereseaza regulamentul si nici implicatiile morale, dar e chiar stupid sa te votezi singur.

| sabin89 a răspuns (pentru anonim_4396):

Cred ca ai observat si tu voturi suspecte. Dau unii raspunsuri banale dar primesc inteligente si folositoare pe banda rulanta.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Trebuie sa-ti cauti o gasculita de adepti care sa-ti sustina postarile, altfel aici nu-i de tine.

| anonim_4396 explică (pentru sabin89):

Pentru că lumea votează ceea ce deja cunoaște și înțelege, d-aia se apreciază banalitățile. Și asta nu se aplică numai pentru TPU. Când se dă un răspuns mai răsărit, mai ieșit din comun, oamenii devin reticenți: "mă, parcă l-aș vota, dar dacă a spus tâmpenii? Totuși, leagă frumos cuvintele, nu cred să fie aberații... Neah, mai bine nu-l votez, poate mă fac de râs." Înțelegi cum e? Dacă vrei să fii apreciat, păstrează-i pe ceilalți în zona lor de confort.
Poți să presari niște umor peste postări, negru, roșu, verde, de care dispui. Asta atrage voturi și atenție, dar lumea o să te ia mai puțin în serios decât ai vorbit tu, lăsând la o parte glumițele.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu am o gramada de conturi de pe care-mi dau voturi si fundite. Da' ramine intre noi, sa nu mai spui nimanuiwinking

| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Da, si eu... si ma votez singur cu stupid rolling on the floor

| AlinaaAli a răspuns (pentru anonim_4396):

laughing chiar asa ti se par raspunsurile tale dupa ce le citesti a doua oara? laughing

| anonim_4396 explică (pentru AlinaaAli):

Yup! Ma mir ca sunt singurul care constata asta laughing

Pe mine ma umfla cineva cu nefolositor in ultimul timp thinking
si cand aflu!

| anonim_4396 explică (pentru AlinaaAli):

Ti-as da si eu cativa stupizi uneori, dar sunt Junior rolling on the floor

Ai vazuut, esti mic copil oh go on
stai jos! laughing