| king992 a întrebat:

Imi explica cineva si mie de ce toata lumea crede ca religia-biserica este o prostie?

1 răspuns:
| Tomboygirl a răspuns:

Păi sunt unii oameni cărora pur și simplu li se pare o prostie... fie din cauza faptului că ei nu cred în Dumnezeu, fie nu la plac învățăturile bisericii sau cred că aceasta este o afacere.
Și eu însumi am început să cred că biserica a devenit o afacere pentru simplul fapt că preoții au început să umble după bani mai rău ca ăia din parlament
... cu religia nu am nimic, doar că am ajuns să cred că și aceasta e falsificată; Biblia a fost modificată (chiar au fost niște preoți care au recunoscut că au mai băgat de la ei, sau că au mai schimbat cuvinte) și plus că ortodoxia noastră e bazată mai mult pe superstiții, și chiar cred că e o prostie cu pupatul moaștelor astora... dar religia și biserica nu le cred o prostie eu le cred mai mult o afacere, și o afacere din care unii scot profit, n-o pot numii prostie. Deci nu prostia celor care scot profit (că ei nu-s proști), prostia celor care le bagă-n buzunar.
Iar cei care cred că este o prostie, probabil din cauza asta... că a început să-i prostească pe oameni.