Varsta e doar un numar, conteza ca va intelegeti.
Multi inca mai au perceptii comuniste si expirate de pe vremea buncii.
Poti sa fi cu cineva de aceiasi varsta si sa nu te intelegi.
In fine, tu decizi mai departe.
Sper sa fie decizia ta si nu influentata de altii...
Unșpe ani e o diferență măricică dar dacă in 2 ani n-ați avut probleme, n-o să aveți nici in continuare (pe tema asta). Așa că lasă lumea să vorbească, ăla e rolul ei
Sa inteleg ca ceea ce crede lumea e mai important de ce simtiti voi? Cum s-a mai zis pe aici, atata timp cat timp voi va intelegeti e totul ok numai ca e posibil sa apara diferente mari de mentalitati aflandu-va in momente diferite ale vietii, tu la varsta asta inca mai ai de papat sa ajungi la maturitate, momentan esti pe drumul ala, el teoretic ar trebui sa fie matur, e in floarea varstei, depaseste usor-usor terenul tineretii, din punctul meu de vedere e o diferenta destul de mare si se va accentua cu cat veti inainta in varsta, e normal sa nu fiti la tot pe aceeasi lungime de unda, poate tu mai vrei distractie, clubareala, iesiri iar el vrea strict o relatie rigida fara chestii de genul si isi doreste un copil, sa se insoare sau dimpotriva, sa iti doresti tu chestiile astea si el nu, peste 10-15 ani daca va tine relatia o sa constati ca diferentele sunt si mai vizibile, asta e o parere din exterior, poate din interior lucrurile merg foarte bine dar totusi ceva te nemultumeste daca iti pui intrebarea asta "oare e o varsta prea mare?" tu trebuie sa stii cel mai bine cum se desfasoara lucrurile.
Prietenii sunt imbecili daca comenteaza pe tema asta. Daca voi sinteti ok, nu ar trebui sa va doara capul de gura lumii. Si totusi e vorba de 11 ani, nu de 40!
Acum două luni spuneai că vrei să faci facultatea de matematică și să devii Ministrul Educației...
Ceva îmi spune că nu ai nici măcar 15 ani. Cu atât mai puțin 24 și că ești într-o relație cu unul de 35.
Nu eram eu atunci pe acest cont si nu merge sa sterg întrebările, dar cum unii știu să dea doar cu hate
Adevarul este că e extrem de greu să-ți faci un cont pe TPU, trebuia să-l iei pe al altcuiva...
E irelevanta diferenta daca puteti sa va intelegeti. Riscul cel mia mare vin de la faptul ca sunteti in momente diferite ale vietii si e posibil sa aveti alte prioritati. Poate tu vrei sa te distrezi cat esti inca tanara iar el nu mai are chef, unul din voi vrea copii altul inca nu e pregatit etc.
Dac aputeti trece peste diferentele astea diferenta de varsta nu conteaza.
Tu esti singura care stie raspunsul la intrebare. Nu conteaza parerea oamenilor, ci relatia dintre voi doi. Aveti aceleasi obiective in viata? Va doriti o familie sau nu? Vrei sa va casatoriti sau nu? Puteti sa comunicati usor? Doriti sa fiti impreuna sau nu?
Mult mai importanta este compatibilitatea dintre doua persoane decat varsta.
Da, in cele mai multe cazuri doua persoane apropiate de varsta sunt, statistic vorbind, mai compatibile deoarece se afla in acelasi moment al vietii si impart aceleasi preocupari, dorinte si aceeasi maturitate.
Asta nu inseamna ca o diferenta de varsta inseamna neaparat neintelegeri. Daca treceti testul timpului, varsta e doar un numar.
Nu stiu la ce nivel este relatia dintre voi, dar daca ajungeti sa locuiti impreuna si sa va intelegeti la fel de bine, nu vad niciun alt obstacol. Cand ajungi sa locuiesti impreuna cu cineva, atunci iti dai seama mult mai bine daca iti doresti sa fii impreuna cu acea persoana pe termen lung sau nu.