| Fatamuntilor a întrebat:

In premiera pentru mine am primul raspuns REFUZAT! Nu RESPINS nu STERS.Nici nu a ajuns pe site...
Nu caut sa aflu cauza, oi fi incalcat regulmentul,! Ma gandesc ca robotelul ala refuza raspunsurile pe baza unor linkuri, cuvinte sau grupuri de cuvinte...
Oare nu s-ar folosi aceeasi metoda si cand e vorba de alte incalcari de regulament?

Răspuns Câştigător
floresdemayo
Userul Lunii
| floresdemayo a răspuns:

Poate, între timp, postarea a fost ștearsă/raportată. E unul dintre motivele, pentru care răspunsul tău a fost respins din start. Cu alte cuvinte, ești 'vinovatul' fără vină. : ))

| Fatamuntilor explică (pentru floresdemayo):

Flores,era un link despre un film.A fost refuzat din start, am incercat sa il sterg, Mi-a aratat ca l-am sters, dar l-am vazut apoi la postari sterse de adim.Intelege daca mai poti ceva...
Asa e eu sunt vinovatalaughing

| Fatamuntilor explică (pentru floresdemayo):

Sa stii ca asa a fost! In plus Cristina mi-a trimis mesaj cu explicatii chiar daca nu apucasem sa scriu la contact!

12 răspunsuri:
| Anonimuserr a răspuns:

Se întâmplă Angycut. Și eu am ajutat pe cineva care dorea să-și cumpere ghete de fotbal și la fel în trecut și mi-a refuzat răspunsul. Am înțeles și ulterior doar i-am scris modelele de ghete fără să mai indic magazinul virtual. Posibil să fie încălcare de regulament mai mult ca sigur. Mie de 2, 3 ori mi s-a întâmplat asta. Mă gândesc că atunci când se întâmplă așa ceva, ceva nu este în regulă dacă doar la anumite mesaje primim mesaje refuzate și trebuie să luăm act să ne conformăm și să le ștergem. O fi un filtru antispam în care sunt introduse cuvinte și anumite site-uri.

| Fatamuntilor explică (pentru Anonimuserr):

Nu despre asta e vorba.
Rapunsul meu nici nu a ajuns pe site.
Ma gandeam daca nu ar bine sa se foloseasca aceasta metoda pentru nu mai citi injuraturi de exemplu.

| Anonimuserr a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nici ale mele nu au ajuns pe site apăreau doar la categoria "Răspunsurile mele" și atât (vident scria refuzat). Ți-am spus că și eu am experimentat asta. Acum înțelegi ce vreau să spun?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ce continea raspunsul?
E un filtru in acest "robotel". Le poate refuza automat.
Sau refuzat mai apare cand iti raporteaza cineva raspunsul folosind Raporteaza.
Prima varianta pare mai probabila.

| Anonimuserr a răspuns (pentru anonim_4396):

La unele site-uri le refuză, altele le lasă. Poate așa a fost setat. S-au pus anumite cuvinte în forbid.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Anonimuserr):

Pai a fost setat.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Refuzat, nu sters sau raportat.Nici nu a ajuns pe site.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Ti se pare ca nu am înțeles ceva? Tocmai ai relatat mai sus. De aia ti-a fost refuzat automat. Ai inclus un link interzis.

| Fatamuntilor explică (pentru anonim_4396):

Alta problema am pus eu.
Daca nu s-ar putea folosi aceasta metoda sa fie refuzate si alte postari care incalca regulamentul.

| anonim_4396 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Nu se poate filtra orice automat. Pe niciun site nu se poate atinge un asemenea nivel. Sa filtrezi dupa niste cuvinte vulgare si linkuri e mai usurel.