anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

În primul rând la mulți ani, doamne și domnișoare că este deja 1 martie. happy

Acum întrebarea.

Cred că am mai pus-o o dată, dar nimeni nu m-a ajutat să plec. happy

1. Cum naiba se dezinstalează acest cont? happy

2. Există alternative, de a nu se pierde complet contul, dacă-l dezactivăm? Să-l reactivăm când dorim, să nu pierdem totuși mesaje, informații, contactul cu TPU-ași/useri cu care simți că ai lucruri în comun?

3. De ce nu se face și o astfel de funcție pe TPU?

12 răspunsuri:
| cristi202 a răspuns:

Vrei sa îl dezactivezi și să îl păstrezi? Nu mai intra pe el. happy

suntserios
| suntserios a răspuns:

Contul nu se dezinstaleaza. Se sterge si aia e. Scrie pe contact un mail.

Ori vrei sa stergi contul ori nu?
Asta cu activarea si reactivarea o faci tu singurica. Te loghezi doar cand vrei si aia e

| sierra1 a răspuns:

1 vezi pct 38 (și nu era nevoie de "naiba")

https://www.tpu.ro/intrebari-frecvente

2 iar umbli cu fofârlica? Adică șterg contul, puțin dar nu de tot? Adică - așa cum mai spuneam - iei șpagă dar cu stânga că nu-i păcat

https://www.tpu.ro/......are-28-de/

| Mosotti a răspuns:

La multi ani de martisor.

De ce sa dezinstanezi sau sa dezactivezi contul? Il lasi acolo si cand vrei te loghezi sau nu te loghezi deloc.
Eu pe softpedia am lasat contul inactiv 2 ani, si cand am avut dispozitie m-am logat cu el.
Ce rost are sa se faca astfel de functie? Adica sa consume aia timp si resurse ca sa ce? Nu te mai loghezi decat cand ai dori, si atat.
Iti faci prieteni si discuti pe privat cu ei cand vrei, si nici nu mai apari public daca nu vrei, nici nu se mai stie ca ai venit sau nu.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Aveți dreptate toți aici. Dar ați omis un lucru cei care dați sfatul ăsta. Oamenii devin dependenți de un lucru. Printre care și eu de TPU laughing) Adică dacă îl am intru zilnic, uuu, ia să văd cine ce întrebări mai are, mai îți sună și ție una prin minte și mai pui, mai răspund alții, mai le răspunzi și uite așa devine o mică dependență și treaba asta. laughing)
Sau uneori mai se deschide ba chiar automat și nu vrei să mai intri, dar mai apare câte o întrebare la care ai știi răspunsul sau cineva cu o nevoie care te sensibilizează și nu poți pleca. happy Stai să-i răspunzi.
Deci ia uite cum se pierde mult timp. Dar recunosc că nici contul TPU nu aș vrea să) pierd, de aceea și întrebarea laughing)
Poate or să facă TPU și vreo funcție din asta laughing) să se poată dezinstala pentru perioade scurte de timp, dar oricând vrei, să-ți reiei contul de unde l-ai lăsat. happy

| Mosotti a răspuns (pentru anonim_4396):

Daca vrei sa intri faci alt cont si intri, hai sa fim seriosi, deci nu ajuta ce zici tu.
Deci nu are nici o treaba ca il opresti sau nu.

Nu se deschide automat daca nu vrei, se deschide ca vrei. Mie de ce nu mi se deschide automat?

Eu daca nu vreau o sapt nu mai intru si nu dezactivez contul, si nu se mai deschide automat, dar tu nu vrei de fapt sa nu mai intri si cauti scuze.

| Hammurabi a răspuns:

Cu ce te deranjează contul?
Nu mai intrii pe TPU și e ca și dezactivat. Nu se întâmplă nimic în absența ta, pe contul tău, nu-l folosește altcineva.
Vrei să părăsești definitiv TPU rămâne un sarcofag ca atâte alte mii de conturi părăsite.
Te răzgândești și vrei să te mai joci pe TPU, ai contul la îndemână.
Cu ce te deranjează existența lui? Oricum ești anonimă.

| anonim_4396 explică (pentru Hammurabi):

Ai și tu dreptate. happy
Dar nu știu la partea cu anonimul laughing ai uitat că mi-am expus întreaga viață pe aici? rolling on the floor) În final mi-am lăsat și numele real.

Dacă spre exemplu aici pe TPU, ăsta, mai e cineva de la mine din oraș care citește tot ce scriu eu pe aici? Mi s-ar părea creepy sad

Până și mătuși-mea o bătea gândul să-și facă un cont ca să vadă ce scriu eu pe aici, faza e că i-am povestit cam tot, cum o luat naștere contul meu și așa, dar nu i-am spus cu subiect și predicat exact ce am vrut să întreb prima dată. Dacă îmi citește întrebările? Eu i-am zis că erau întrebări mai așa laughing dar totuși, mna, încă nu știe chiar tot, mai am și eu un mic secret față de familie. happy Ar fi al naibi de penibil să-mi citească întrebările, la fel cum ar fi al naibi de penibil să-mi citească oricare, cineva din anturajul meu sau cineva cunoscut din orașul meu, în fond, habar nu am, cine o învârte pe aici. laughing

Si daca ai expus viata ce? Nu esti vreun mafiot din ala sau vreun om mare politic ca sa conteze, multi ne-am cam spus vietile pe aici.
Doar ca tu nu trebuia sa dai numele real, ca asa nu se face legatura cu cine esti. Si oricum cu numele ala is f multi. Deci nici asa nu esti tu neaparat.

Tie daca-ti place sa zici, zi, nu te doare pe tine de altii.
Ca doar n-ai zis ca ai facut infractiuni sau rau altuia.
Ptr ca daca tie iti place sa zici, iti face tie bine, nu are sens sa-ti faci rau doar sa nu vada altii.
Daca ai face ceva rau, da, atunci te ascunzi.

| anonim_4396 explică (pentru Mosotti):

Dragă Mosotti, nu știu cum sunteți voi, dar cred că și dacă făceam rău, la cât mi-am expus viața pe aici, cred că mă lăudam chiar și cu răul, ba de fapt, am tot spus și amintit de demonii ce zac în mine laughing

Da, aia cu numele e sigur un motiv în plus pentru care voiam să plec laughing dacă cineva din anturajul meu ar fi pe aici, să zicem, ar fi penibil să audă cum gândesc.
Plus că am mai făcut ceva rău și zis pe aici, știu că pentru voi aia e o nimic toată, dar pentru mine e ceva rău, tot ce e legat de s*x. laughing)
La fel, dacă aș știi că a auzit cineva cunoscut m-aș arunca. E penibil, să afle cunoscuții sad cu străinii nu am chiar o problemă, până la urmă, pentru străini, poate suna și doar a fabule ca să-i amuz, dar de fapt eu să fiu la mănăstire sau chiar căsătorită, dar familia sau cineva care mă cunoaște dinainte și mai ales pe viu, mi se pare penibil să afle tot ce am făcut eu. laughing

Dar îmi păstrez speranța că nu o fi nimeni cunoscut pe aici. Până la urmă sunt milioane de useri pe aici laughing care ar fi probabilitatea ca un om cunoscut mie să stea pe aici și să mai și vadă că sunt eu. laughing
Ehh, mă mai apucă pe mine paranoia. Chiar sufăr sincer și de o ușoară formă de paranoia. Chiar trebuie să merg la un doctor. Am probleme. laughing)

Dar hai că vorbind cu tine, chiar o să rămân, ai un stil foarte neșefist de a convinge omul. laughing Ba chiar am și uitat că vreau să plec de pe aici. laughing La polul opus ție, îi Violleta, aș spune. rolling on the floor)

Si daca afla niste unii care nu dau doi bani pe tine ce? Ca aia care dau, te accepta asa cu gandirea ta.
Nimic de ssex nu e rau atat timp cat nu faci rau altuia.

Ca daca nu ti-a pasa de oamenii care nu te plac (te "plac" doar daca esti cum vor ei), nu ti s-ar mai parea penibil.
Nu se prinde nimeni cine esti, pai la cati useri is aici si pe softpedia, nu are cum.
Doar daca erai cineva f important aflau cine, dar aia de la SRI, nu oricine, aflau in maxim o zi, dar atunci nu mai veneai aici daca te stiai in vizor.

Nu stiu daca suferi de paranoia, pe undeva treaba e justificata, ca si eu consider ca aia de unde lucrezi nu trebuie sa afle, ca acolo deja nu mai e treaba de amicitii si cunoscuti la care poti renunta.
Dar sunt mii de profe, de invatatoare in tara cu acelasi nume, deci e irelevant ce afla.
Nu se stie cine este. Plus ca numele ala poate fi dat la misto, poate nici nu e ala care l-ai zis.

Si da! Ai probleme, la medic mai repede, f serios zic, cu fricile, cu conflictele interioare, ca de aia te-ai dus la psiholog, ca ai probleme.
Si faci ce zice medicul.

Tu de ce crezi ca e asa cu adolescentii Violleta? Probabil asa a fost ea crescuta si considera ca asa e normal, asa s-a intiparit in inconstient ca asa a vazut in familie, majoritatea problemelor psihologice vin din copilarie, cam asa zice psihologia.
Nu e de vina, asa este acolo intiparit, insa daca noi am fost crescuti asa, nu inseamna sa nenorocim si pe alti adolescenti, si sa ii indemnam sa fie la fel, din contra, sa nu fie ca noi!

Conceptiile se formeaza atunci, ce vezi in familie iei de normal.
Dar na, depinde si de om, unii dau mai departe cum au fost ei, unii zic din contra, sa nu faca asa.
Si cand e in inconstient acolo, oricat ti se spune, tu tot nu validezi de normal.
Dar in terapie dupa un timp pacientul zice "mi-am dat seama ca era eronat cum gandeam". Acolo prin diverse metode se corecteaza un tipar eronat.
E greu, dar aia e.

Ptr ca asta afecteaza si relatia cu un partener si altele.
Lumea nu primeste bine ce zice acel om, si aia e.