| Wehrmacht a întrebat:

M-am uitat si eu la raspunsuri/intrebari sterse de admini.Pe langa faptul ca am gasit o intrebare de care nu stiam(nici n-aveam cum ca eram beat mort la ora aia.Am mai facut si delcaratii de dragoste.Bine ca nu a fost un admin pus pe ras care sa aprobe)
Pe langa asta, am mai gasit si astea:

-"N-are.Sunt oameni carora le este mai bine sa fie singuri indiferent de ce cred altii".

-"Nu muzica te influenteaza.Tu alegi muzica ce te caracterizeaza/iti place."

-Mai bine taci.Serios.Nu a facut decat greseala aceea cu "gasticaaa". Pleonasmele sunt acceptate cand sunt intentionate. Apar si in unele poezi.
"stai prost limba romana" sigur nu lipseste un "cu" sau "la"?
"nu stii gestionezi o critica" a? Sigur n-ai uitat nimic?
Dupa punct se scrie cu litera mare ". eu".

Te-ai gandit cat de penibil arata sa corectezi pe cineva si sa faci greseli?"

-"Daca nu exista chimia nu exista nimic.Cred ca e destul de scurt si la obiect..."

Exista cumva vreun motiv pentru care sa imi fie sterse aceste raspunsuri? Eu doar mi-am spus parerea. Daca nu ii convine cuiva de ce sa fie sterse? Si eu am informatiile necesare pentru a imprastia profesorii prin cancelarie ca nu-mi convine cum predau dar nu o fac.Doar pentru ca este parerea mea.Treaba lor ce fac ca pana la urma nu ma afecteaza asa de tare mereu.Si voua vi se intampla asta(cu stersul abuziv)?

10 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Cel mai probabil sunt raspunsuri care au fost sterse cu tot cu intrebarea la care erau postate.

Alexandra - TPU

| Mădă0611 a răspuns:

Daca e stearsa intrebare sunt sterse si raspunsurile. Am patit si eu asa cu un raspuns care voiam sa fie postat ca pe viitor sa pun doar link-ul, mi-a fost sters si am cerut reanalizarea lui, astfel mi s-a spus chestia cu intrebarea stearsa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pe lângă ce s-a spus mai înainte, se consideră că instigă la ceartă, lucru evitat pe aici. Într-o oază a prieteniei nu trebuie să existe păr smuls și capete sparte...

| JucărieLEGO a răspuns:

Mai nou apar acolo si raspunsurile sterse cu mana ta sau raspunsurile disparute cu tot cu intrebarile sterse/raportate desi nu apareau inainte. E un bug.

| Captoresque a răspuns:

Eu detest asta, sunt unele răspunsuri la care răspund în 2 peri dar nu sunt atacuri la persoană.

Seriously, TPU? Acum nu ne mai dați voie să facem puțin mișto?

Măcar dacă se șterge întrebarea, să nu se șteargă și răspunsurile, pentru că unele dintre ele sunt bune, și nu reprezintă nici atac la persoană, nici spam, nici promovarea pirateriei, nici nimic.
Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, sunt obosită, dar măcar să nu apară răspunsurile la rubrica "întrebări/răspunsuri șterse de admin" pentru că rămân cu impresia că multe dintre răspunsurile pe care le dau încalcă regulile și nu o să mai postez deloc pentru că nu o să mai știu ce sau sub ce formă.

Sau măcar să se ia în considerare pentru numărătoarea finală a zilei, totuși ne-am stors creierii ca să dăm răspunsuri cât mai bune.

| TPU.ro a răspuns (pentru Captoresque):

Pe site nu au cum sa ramana raspunsurile unei intrebari care a fost stearsa.

| darrio2007 a răspuns (pentru Captoresque):

Si daca eu vad numai raspunsurile ce inteleg? Daca nu apare si intrebarea.Iti dai seama ce spui.

| anonim_4396 a răspuns (pentru darrio2007):

Ea se referea să nu apară la continut-sters-admin ca și când ar fi fost penalizată.

| Captoresque a răspuns:

Eu detest asta, sunt unele răspunsuri la care răspund în 2 peri dar nu sunt atacuri la persoană.

Seriously, TPU? Acum nu ne mai dați voie să facem puțin mișto?

Măcar dacă se șterge întrebarea, să nu se șteargă și răspunsurile, pentru că unele dintre ele sunt bune, și nu reprezintă nici atac la persoană, nici spam, nici promovarea pirateriei, nici nimic.
Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, sunt obosită, dar măcar să nu apară răspunsurile la rubrica "întrebări/răspunsuri șterse de admin" pentru că rămân cu impresia că multe dintre răspunsurile pe care le dau încalcă regulile și nu o să mai postez deloc pentru că nu o să mai știu ce sau sub ce formă.

Sau măcar să se ia în considerare pentru numărătoarea finală a zilei, totuși ne-am stors creierii ca să dăm răspunsuri cât mai bune.

| Cerby a răspuns:

Ciudat! si cum ti-ai dat seama ca au fost sterse?