Cel mai probabil sunt raspunsuri care au fost sterse cu tot cu intrebarea la care erau postate.
Alexandra - TPU
Daca e stearsa intrebare sunt sterse si raspunsurile. Am patit si eu asa cu un raspuns care voiam sa fie postat ca pe viitor sa pun doar link-ul, mi-a fost sters si am cerut reanalizarea lui, astfel mi s-a spus chestia cu intrebarea stearsa.
Mai nou apar acolo si raspunsurile sterse cu mana ta sau raspunsurile disparute cu tot cu intrebarile sterse/raportate desi nu apareau inainte. E un bug.
Eu detest asta, sunt unele răspunsuri la care răspund în 2 peri dar nu sunt atacuri la persoană.
Seriously, TPU? Acum nu ne mai dați voie să facem puțin mișto?
Măcar dacă se șterge întrebarea, să nu se șteargă și răspunsurile, pentru că unele dintre ele sunt bune, și nu reprezintă nici atac la persoană, nici spam, nici promovarea pirateriei, nici nimic.
Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, sunt obosită, dar măcar să nu apară răspunsurile la rubrica "întrebări/răspunsuri șterse de admin" pentru că rămân cu impresia că multe dintre răspunsurile pe care le dau încalcă regulile și nu o să mai postez deloc pentru că nu o să mai știu ce sau sub ce formă.
Sau măcar să se ia în considerare pentru numărătoarea finală a zilei, totuși ne-am stors creierii ca să dăm răspunsuri cât mai bune.
Pe site nu au cum sa ramana raspunsurile unei intrebari care a fost stearsa.
Si daca eu vad numai raspunsurile ce inteleg? Daca nu apare si intrebarea.Iti dai seama ce spui.
Ea se referea să nu apară la continut-sters-admin ca și când ar fi fost penalizată.
Eu detest asta, sunt unele răspunsuri la care răspund în 2 peri dar nu sunt atacuri la persoană.
Seriously, TPU? Acum nu ne mai dați voie să facem puțin mișto?
Măcar dacă se șterge întrebarea, să nu se șteargă și răspunsurile, pentru că unele dintre ele sunt bune, și nu reprezintă nici atac la persoană, nici spam, nici promovarea pirateriei, nici nimic.
Nu știu dacă m-am făcut înțeleasă, sunt obosită, dar măcar să nu apară răspunsurile la rubrica "întrebări/răspunsuri șterse de admin" pentru că rămân cu impresia că multe dintre răspunsurile pe care le dau încalcă regulile și nu o să mai postez deloc pentru că nu o să mai știu ce sau sub ce formă.
Sau măcar să se ia în considerare pentru numărătoarea finală a zilei, totuși ne-am stors creierii ca să dăm răspunsuri cât mai bune.
PopândăuIRătăcit întreabă:
MareleBigBang întreabă:
LisaJulie întreabă: