Sunt sigur ca stiu ei de acest "sistem".
Nu vreau sa ma consider chiar un veteran, desi posibil sa fiu, dar zic asta pentru a face referire la... ce legatura au veteranii cu intrebarile pe care vor sa le dea jos? Adica de unde stii ca vor sa le dea jos si nu stiu cum? S-a semnat o petitie pe undeva si nu eram atent?
Posibil ca oamenii sa nu vor sa stearga o intrebare, ca nu ii ajuta cu nimic, mai bine zis vor sa penalizeze userul respectiv pentru intrebarea aia, care automat implica si intrebarea. Adica daca este o intrebare troll, atunci un report este de ajuns. Insa ori ca o vede cine cineva sau nu o vede. e irelevant.
Dar ca raspuns, stiu ca exista.
Iar legat de cealalta parte din "intrebare" unde ti-ai spus of-ul (desi inteleg, ca si eu faceam asta candva), nu cred ca ar trebui sa faci referire doar la TPU cu ce ai zis acolo.
Fie ca vorbim de TPU, fie ca vorbim de politica sau de ce vinde Ioana la piata mica, peste tot exista romani care se implica fara sens in astfel de lucruri.
Asa a fost mereu si asa si a trebuit sa fie, daca ceva trebuie sa se schimbe, o sa se schimbe 100%.
Numai bine
De cand sistemul de votare al intrebarilor face ceva util?
Eu am scormonit siteul de toate functiie si politicile si termenii si n-am gasit asa ceva.
Cel mai probabil e vorba de un numar minim de voturi care nu se atinge, pentru ca din cate observ in ultima vreme nici nu mai e asa multa lume activa pe TPU. Vad din ce in ce mai des aceiasi useri activi, deci numarul nostru e din ce in ce mai mic.
Sa mai dea si ei o cana, un tricou, ca pe vremuri, sa vezi ca vor fi mai multi activi pe aici.
Sincer îți spun cei care sunt de 8-9 ani pe site merita un tricou ceva, fiindcă și au luat din timp sa răspundă, și unele răspunsuri au fost cele mai bune
Corect. Cred ca daca s ar mai da si lucruri gratis, nu doar cumparate din magazinul TPU, ar fi multi sustinatori pe site
Eu sunt de peste 10 ani si am castigat doar un tricou.
LisaJulie întreabă: