| Vizitiul a întrebat:

Mi se sterg unele posturi de pe blog. Acum, cand sa postez din nou, vezi doamne ca-s sub moderare. Ati intampinat ceva similar? Ce se intampla sau de ce se intampla?

22 răspunsuri:
| ZoeyMe a răspuns:

Au fost sterse de pe site intrebarisi raspunsuri ce contineau linkuri sau cuvinte ce puteau duce la descarcarea ilegala a unor materiale.

NOname
| NOname a răspuns:

Și eu sunt cam o dată din 3 sub moderare pe blog, numai nu fac mare caz din asta, pentru că știu că nu depinde de administratorii TPU-ului, ci de host-ul blog-ului, iar comentariile oricum vor fi aprobate mai devreme sau mai târziu (dacă nu e weekend, în câteva minute sau ore).
Eu zic că n-are rost să te stresezi. Vor apărea și ale tale.

| Vizitiul explică (pentru NOname):

Eu ma strezez pentru ca unul din comentarii a aparut si dupa a fost sters. D-asta ma "stresez" eu.

NOname
| NOname a răspuns (pentru Vizitiul):

Teoretic proprietarul unui blog are dreptul să șteargă orice comentariu care i se pare nepotrivit sau irelevant. Poate asta s-a și întâmplam. Sau poate e doar o eroare.
Trimite un mesaj la Contact! Poate cei de acolo vor putea să te lămurească. Succes.

| Vizitiul explică (pentru NOname):

Orice comentariu nepotrivit sau irelevant? Asta inseamna ca trebuiau sterse toate comentariile. Sunt lamurit...

NOname
| NOname a răspuns:

NOname Says: Your comment is awaiting moderation.
October 6th, 2011 at 5:51 pm
Personal, nu consider că e o idee bună. Situația va scăpa de sub control, iar copiii se vor lenevi și mai mult. Vor ști că oricând își pot face temele pe TPU (2 propoziții de la unul, 2 de la altul și se strâng spre sfârșitul zilei cele 10, cerute de profesor. sau vor posta aceeași întrebare de 10 ori ca să primească răspunsuri cât mai multe și diferite din care să-și construiască o temă. se vor descurca ei în așa fel ca să nu mai facă nimic singuri) și își vor petrece și mai mult timp pe messenger sau cu jocurile de calculator. Părerea mea e că mai mult îi distrugeți așa. Puțini sunt cei care au o scuză plauzibilă pentru a nu-și face temele singuri și care într-adevăr ar merita din partea noastră un ajutor.
Însă dacă tot va fi să creați această categorie, selectați măcar doar un grup de 100-1000 de utilizatori (maturi, care vor fi conștienți ce consecințe vor urma, dacă ei vor da copiilor mură în gură) care vor avea dreptul să răspundă la întrebările din această categorie. Pentru că dacă se vor apuca de răspuns și cei mici sau cei care nu sunt în stare să citească, să înțeleagă și să respecte un regulament, în mod sigur în proporție de 99% vor fi rezolvări cap-coadă (așa cum s-a întâmplat și până acum). Unii nu știu când să se oprească. Îi ia valul și ajung să facă toată tema, iar leneșul care a pus întrebarea doar ia răspunsul și îl copiază (de cele mai multe ori nici nu încearcă să-l înțeleagă, întrebând la sfârșit pe ceilalți, care dintre răspunsuri este cel corect, dând semn clar că n-a înțeles o boabă).
Eu zic să vă gândiți foarte bine înainte de a face acest pas și să cântăriți bine toate "pro" și "contra". Să nu cumva în dorința de a ajuta să faceți și mai mult rău "generației de mâine". Și așa românul nu prea vrea să muncească și are reputația de leneș și hoț. Oare cei care astăzi își vor face temele pe TPU, nedepunând aproape niciun efort, peste 5-10 ani cum vor ajunge?…

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns:

Vizitiule,dar de când te implici tu atât de mult pe site/blog? Presupun că-i plictisitor pe chat...
Și ca să nu zici că-s off-topic, am pățit la fel ca tine, nu mai "plânge".

| aliceinchains a răspuns:

Și eu sunt sub moderare. Dacă-i prea lung răspunsul, îl bagă la moderare, și după rămâne de văzut dacă îl aprobă sau nu. Dacă nu ți l-a aprobat într-un timp relativ scurt, probabil comentariul a fost "foarte agresiv", așa cum i-a spus Alexandra, Lorrrei, pe blog.

| aliceinchains a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Mărie, te făcuși rea?hee hee

| Vizitiul explică (pentru ÉrotiqueConseils):

Pai de acum ma implic, nu se "vede"?

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns (pentru Vizitiul):

Se vede, se vede, întrebam pentru că mai postai și înainte comentarii pe blog, însă nu te „smiorcăiai" pe site dacă nu ți le aproba.Nerăbdătorule, nu toate lucrurile se rezolvă la foc automatbatting eyelashes.

ÉrotiqueConseils
| ÉrotiqueConseils a răspuns (pentru aliceinchains):

Dar de ce crezi tu asta, Alice?

| aliceinchains a răspuns (pentru ÉrotiqueConseils):

Așa mi se păru.

Ufff, da, mai, ai dreptate, stii mai bine decat mine. Iar mi-a crescut inima...

ÉrotiqueConseils

Îmi plac virgulițele tale multiple!

Exista ceva ce nu-ti place la mine?

ÉrotiqueConseils

Supraestimarea,"Vizi", supraestimarea.

Nu-ti convine oferta, nu "cumperi".

ÉrotiqueConseils

Nici măcar nu intenționam. Hai, nu mai trage concluzii pripite, și fugi pe blog; poate ți s-au aprobat comentariile. Nu vreau să transformăm postarea în "ShoutBox".

Am tras eu vreo concluzielaughing? Nu vrei sa transformi postarea in "shoutbox"?laughing Atunci, de ce ai dat click pe ea interesata fiind de anumite detaliilaughing? Pf, credeam ca ai mai crescut un an.

ÉrotiqueConseils

Și eu credeam că te-ai mai maturizat și că ai renunțat la folosirea obsesivă a emoticoanelor, dar asta este! Ți-am adresat o simplă întrebare, care avea legătură cu postarea ta.
Așadar, repet : nu vreau să transform postarea în ShoutBox.
Bye!

Nu vrei sa transformi postarea in "shoutbox"? Puteam sa pariez dinainte ca va mai urma inca un reply.rolling on the floor P.S.-emoticoanele nu releva maturitatea sau lipsa ei, asta ca sa nu te mai dai de gol altadata. kiss

Întrebări similare