Buna
Multe intrebari de genul, sunt raportate.
Raspundem acolo unde nu se incalca regulamentul si unde ne pricepem, cel putin eu asa procedez.
Uneori, este bine sa le raspundem acelor fete care, vor neaparat sa desparta un cuplu.
De ce este bine? pentru a le face sa coboare cu picioarele pe pamant si sa le aducem la cunostinta ca:
"Ce tie nu iti place/altuia nu-i face"!
O zi buna
De cele mai multe ori ne place sa ni se raspunda pe plac nu sa fim criticati, eu raspund unde pot mi egal
Da, ai dreptate însă cine suntem noi să tragem la răspundere pe cineva? Fiecare pune ce întrebare vrea, deși dacă mă întrebi personal mie nu-mi plac userii care fac spam sau dau răspunsuri la "mișto".
SELECTIE!
In plus sunt intrebari care se pot raporta/sesiza cum ar cele despre teme
Alegerea cea mai buna ar fi sa nu raspunzi la toate intrebarile, ci doar la cele care ti se par relevante.
Eu vad o gramada de intrebari legate de teme, gen "imi face cineva o compunere cu..." sau "imi rezolva cineva tema nu stiu care". Astea sunt irelevante si trebuie evitate. Nimeni nu e responsabil de faptul ca nu stii tu sa-ti faci tema. La fel si cu relatiile. Nimeni de pe acest site nu e responsabil de faptul ca cineva nu stie sa faca alegerile potrivite in viata.
Concluzia e ca daca nu te priveste intrebarea, sau daca nu crezi ca are vreun sens sa raspunzi atunci nu o face.
LisaJulie întreabă: