anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Mor de ras. Ma uitam la useri suspendati si cel din capul listei a primit azi suspend dar nu a mai intrat cam de Un an pe site. Cum vine asta?

12 răspunsuri:
| TPU.ro a răspuns:

Buna ziua,

Am primit o plangere cu privire la activitatea userului Maddw de la o persoana care s-a simtit jignita de anumite raspunsuri date de userul in cauza. Plangerea a fost facuta acum doua zile, ni s-au adus si dovezi si de aceea am decis suspendarea activitatii userului, din respect pentru utilizatorul care s-a simtit lezat de raspunsurile sale, chiar daca userul Maddw nu a mai intrat de cateva luni in cont.Nu doar o data s-a intamplat ca userii sa revina in comunitatea TPU dupa o perioada de absenta.

Speram ca v-am raspuns nelamuririlor.

O zi frumoasa,
Echipa TPU.ro

| anonim_4396 explică (pentru TPU.ro):

Pai si daca n-a avut activitate aproape 1 an de zile la ce-i serveste suspendarea? Ah, da, se stie: ati avut activitate in ziua respectiva pentru ca ati rezolvat cererea unui user. laughing

| RAY a răspuns (pentru anonim_4396):

Pentru ca daca va intra de exemplu maine sa fie suspendat, nu se poate sti daca va mai intra sau nu pe TPU

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Si daca nu a intrat de 1 an daca si-a facut alt cont intre timp?
Terminati cu prostiile si aberatiile.
E o actiune complet cretina, ce naiba, ridicola. Suspenzi un user ca sa-l opresti sa nu mai faca nasoale pe site la momentul potrivit, nu ca a facut candva, desi el nu mai da pe site. Pai daca iei site-ul la puricat din 2009 pana acum...sunt sute de useri de acest gen, cui ii mai pasa?

Iasmin inca e in picioare? Si aia ne trolleaza site-ul la greu si toata lumea ii canta in struna? O rusine tot site-ul.

Nu poti dovedi ca yasmin face asta deci ma clonat si pe mine si chiar a recunoscut ba chiar ti-a dat fundita singura, lavinia-yasmin =acelasi cont, dar e greu sa dovedesti asta, eu am vazut cu ochii meu cum tia schimbat numele, ai si tu dreptate nu spun ca nu, referitor la acel user si eu daca as avea site i-as fi pus banare pe placa de retea, pe mac

| anonim_4396 explică (pentru RAY):

Din moment ce nu mai deranjeaza comunitatea la momentul actual e total inutil sa-l suspenzi. Asta ca "lezeaza" un user care l-a descoperit dupa 1 an accidental mi se pare penibil. Ia sa ma apuc sa ma uit si eu peste intrebari vechi si sa raportez useri care mi se par nesimtiti. Daca n-as avea ce face. Si cum se stie, pe TPU multi n-au ocupatii reale.

Asta e, suntem oameni cu toti, mai actionam si emotional

suntserios
| suntserios a răspuns:

Acu i au citit raspunsurile de anul trecut adminii

| anonim_4396 explică (pentru suntserios):

Foarte aiurea.

| Fatamuntilor a răspuns:

Foarte tare!
Am mai zis! Exces de zel din partea admnistratiei!
... ma abtin sa scriu mai mult, sunt dezamagita!

| anonim_4396 explică (pentru Fatamuntilor):

Mie mi-au schimbat ieri numele "VindemCopii" in "Schimbanume". Atata mizerie colcaie pe site si ei cu numele meu aveau probleme.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

E fostul uneia dintre admine