anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Nu mi se pare o idee bună ordonarea răspunsurilor după relevanţă. Cred că ar putea rămâne numai aia cronologică; este cea mai normală si mai de bun simţ. Mai ales că astalaltă numai după relevanţă nu e. Se ia mai mult după vechimea userului, sau după cât este el de activ în general sau chestii de astea. După astfel de criterii, se poate vedea de multe ori că pe primul loc este un răspuns banal sau chiar unul pus în băscălie, în timp ce un răspuns cu adevăret bun e pe undeva mai pe la coadă. Uite, de exemplu, la o întrebare "care este scopul vieţii tale?", pusă pe 27 ianuarie (pe S&F), pe primul loc este răspunsul " să fac sex cu o păpusă de silicon si să învârt covrigul". De ce? Pentru că e dat de campionul zilei. Păi treabă e asta?
As zice că ar trebui să se renunţe la această asa-zisă ordonare după relevanţă, măcar din respect pentru acest termen "relevanţă". Voi ce părere aveţi?

4 răspunsuri:
| RAY a răspuns:

Dar,banuiesc ca a fost cel mai votat raspuns? in acest caz vad ca e bine gandit si ca e o idee buna

| J0B0MAT a răspuns:

Aşa e.Ar trebui cumva sortate astfel încât să apară la coadă răspunsurile tâmpite, iar cele bune, folositoare, la început.Dar nu stă nimeni să le verifice.

supadeceapa
| supadeceapa a răspuns:

De ce sa se elimine cand poate sa-si seteze fiecare cum vrea sa ii apara comentariile? Sunt putine intrebari cu un numar foarte mare de raspunsuri, ca sa zici ca nu ai timp sa le vezi pe toate, mie mi se pare irelevanta ordonarea.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

De acord.