| GirlWithBrownEyes a întrebat:

Nu sunt de mult timp logata, si as vrea sa stiu cum sa folosesc smile-urile?

Răspuns Câştigător
| Radioactive a răspuns:

Http://www.ymlover.com/lista-cu-emoticoane/ Uite aici, sunt clar date si explicate. Bafta!

13 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Ia-le de aici: http://www.fetesibaieti.ro/yahoo.html!
Dar nu iuta sa pui spatii intre ele! Si mai ceva, daca sunt folosite in aceeasi postare cu un link, vor aparea ca semne.
Succes!

Răspuns utilizator avertizat
| Afdsa a răspuns:

Ca pe mess.

| dorikut a răspuns:

Pentru a ramane logata mai mult timp, va trebui sa bifezi optiunea "Tine-ma logat (pentru 15 zile)" inainte sa apesi "Intra in cont" pentru a trimite datele de autentificare.

Print-Screen: http://i.imgur.com/oOwNF.png

Smile-urile se folosesc la fel ca pe Skype sau Yahoo Messenger (tastezi combinatia specifica smile-ului si trimiti mesajul). Totusi, uneori s-ar putea sa dureze ceva timp pana ca respectiva combinatie sa fie inlocuita de smile-ul corespunzator (deoarece siteul face economie de resurse in momentele in care sunt foarte multi utilizatori online).

Sper ca te-am ajutat.

B-Bye! :-h

PS: Emoticoanele nu sunt inlocuite pe paginile "Raspunsurile utilizatorului", respectiv "Raspunsurile mele" (acolo ramand vizibile ca text).

| PinkDea a răspuns:

Pai sunt ca semnele de la mess, daca sti acele semne o sa le poti folosi si pe astea big grin

| PinguinuL a răspuns:

La fel ca şi pe messenger adică :
: )
legat: happy

| Static a răspuns:

Simplu, ca si pe mess. Adica daca vrei sa pui un smile ca si asta >>> big grin sau asta happy sau chiar asta :p sau toate smile-urile, nu trebuie decat sa scrii "codul" adica de ex pentru smile-ul asta este : (doua puncte) plus d mare > D. pentru asta happy, este 2 puncte : si paranteza inchisa ), si pentru asta e 2 puncte : si p mic. Sper ca am ajutat. fundita?

| Nick2012 a răspuns:

Ca pe mess big grin big grin big grin star star star tongue tongue tongue billy

| culy a răspuns:

Ca pe messengerhappy

| gabubu95 a răspuns:

Pai sunt ca la messenger happy.:X big grin. big grin

| chibi...maya a răspuns:

Heei big hug
pai e simplu,
ca si la messenger.
le scrii si apar singure.
happy- : ) ( fara spatiu intre ele)