anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Oricum suntem cam multi plictisiti zilele astea. M-am gandit sa sustin "Amprenta digitala pe TPU" adaugand inca ceva, am zis eu, interesant cica. Am raspuns la acele intrebari in scris. Adica da, m-am gandit sa ne cunoastem putin mai bine (oricat de mult sau de putin) prin scrisul de mana. Asadar, care mai incearca? Care e curios? Care vrea s-o mai faca? Eu zic ca acum ori niciodata! Va astept. Until the end of time(TPU).
Doar sa nu raman eu primul si singurul, va rog mult! :(

http://img849.imageshack.us/img849/6233/tpu.jpg
http://img521.imageshack.us/img521/3094/tpu001.jpg

17 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Frumoasă inițiativă, moșule. M-aș băga și eu, dar imprimanta mea cu scanner a prins pânză de păianjen. Sper să primești răspunsuri, totuși.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Aparat foto, camera la telefon, nimic? laughing

Răspuns utilizator avertizat
anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru wdexwjmwd):

Nici tu n-ai vreun dispozitiv de capturat imagini? big grin

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Haideti bre ca nu va cer poze cu voi! rolling on the floor Macar atat! puppy dog eyes

anonim_4396

Stai linistit! Si maine e o zi, poimaine, chiar...pana cand se pierde intrebarea straight face printre altele..."cum devi expert TPU? cum dau funda? cum dau vot?"

anonim_4396

Ei, acum...o intrebare de forma cu 150 de raspunsuri inutile... tot a fost o realizare pentru guiness-ul TPU-ului!
Pe de alta parte, vezi ca am avut dreptate? De azi dimineata au si inceput intrebarile clasice si cele mai inutile(exista un link deasupra capului, sa zic asa:intrebari frecvente) ca sa-mi ingroape postarea laughing Asta e TPU! Pe astia nu-i sterge nimeni! Si stii ce e mai trist? Acum, cand iti faci un cont nou, la prima logare te baga direct pe pagina de editare a profilului. Si tot acolo iti apare scris mare cu portocaliu si un link catre intrebari frecvente daca doresti sa afli mai multe despre site! Dar micii trogloditi nu indraznesc! Eu, daca as fi admin, n-as permite asa ceva! Ar fi ca pe Softpedia. Vad intrebari care se repeta la infinit? Atunci sa se duca sa posteze pe acelasi topic. Adminii nu se gandesc ca-n felul asta se incarca si site-ul degeaba de o multime de intrebari.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Scrisul tau seamana cu al meu, doar ca e mai inghesuit si drept al meu. In rest, forma literelor e aproape identica. Peste doua saptamani cand primesc internetul scanez si eu caligrafia mea si o pun aici, dar o sa se piarda printre alte intrebari si, pesimist gandind, o sa se uite de intrebarea ta. Trimite-le un mesaj la contact adminelor si poate o sa ia in considerare sugestia.
Bafta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru anonim_4396):

Le-am trimis, insa au zis ca posteaza saptamanal doar 2 amprente, cica. Ramane de vazut.

anonim_4396
| anonim_4396 explică (pentru INSOLINYO):

Mersi! kiss Vedeti ca se poate?

anonim_4396

Ho, ma! Eu ziceam de Intrebari Frecvente!

anonim_4396

Stiu love struck

Întrebări recente