Stai linistit! Si maine e o zi, poimaine, chiar...pana cand se pierde intrebarea printre altele..."cum devi expert TPU? cum dau funda? cum dau vot?"
Ei, acum...o intrebare de forma cu 150 de raspunsuri inutile... tot a fost o realizare pentru guiness-ul TPU-ului!
Pe de alta parte, vezi ca am avut dreptate? De azi dimineata au si inceput intrebarile clasice si cele mai inutile(exista un link deasupra capului, sa zic asa:intrebari frecvente) ca sa-mi ingroape postarea Asta e TPU! Pe astia nu-i sterge nimeni! Si stii ce e mai trist? Acum, cand iti faci un cont nou, la prima logare te baga direct pe pagina de editare a profilului. Si tot acolo iti apare scris mare cu portocaliu si un link catre intrebari frecvente daca doresti sa afli mai multe despre site! Dar micii trogloditi nu indraznesc! Eu, daca as fi admin, n-as permite asa ceva! Ar fi ca pe Softpedia. Vad intrebari care se repeta la infinit? Atunci sa se duca sa posteze pe acelasi topic. Adminii nu se gandesc ca-n felul asta se incarca si site-ul degeaba de o multime de intrebari.
Scrisul tau seamana cu al meu, doar ca e mai inghesuit si drept al meu. In rest, forma literelor e aproape identica. Peste doua saptamani cand primesc internetul scanez si eu caligrafia mea si o pun aici, dar o sa se piarda printre alte intrebari si, pesimist gandind, o sa se uite de intrebarea ta. Trimite-le un mesaj la contact adminelor si poate o sa ia in considerare sugestia.
Bafta!
Le-am trimis, insa au zis ca posteaza saptamanal doar 2 amprente, cica. Ramane de vazut.
Uite şi amprenta mea :)
http://img268.imageshack.us/img268/9638/placereadeaface.jpg
Hihi!
irishdog întreabă:
MAteiLaAjutat întreabă: