Bună seara, Angycut
Mersi că te-ai gândit şi la mine
Da, ai dreptate : cred că se face curăţenia de primăvară-vară, se lichidează soldurile şi se face loc pentru noul stoc
Acum că ai zis, am observat şi eu că mi-au dispărut vreo 200 de postări din acea categorie!
Oricum, eu m-am PLICTISIT de mult să le mai verific sau să mai cer "Reanalizarea"!
Aşa cum ai zis şi tu : ştiu din-ainte răspunsul
CULMEA că sunt şterse răspunsuri bune/utile şi care RESPECTĂ Regulamentul, dar rămân tot felul de TÂMPENII
O seară faină să ai!
Sa vad raspunsul Cristinei, poate robotul da eroare
Curatenie se face cand sunt sterse raspunsuri si puse acolo, nu cand dispar...dar poate se face loc unui nou stoc..care ca niste useri constiiciosi vom avea,, grija''' sa-l completam
Seara faina si tie!
Mersi
La mine seara abia începe deoarece abia acum am ajuns acasă de la muncă
Şi ale mele văd că s-au înjumătăţit. Cred că se şterg automat cele foarte vechi şi şterse de pe server - gen, expiră.
Eh, nu-i tragedie. Oricum nu mai apăreau pe site.
Am postari care au ramas din 2013, cam tot de atunci sunt activa!
Nu-i o tragedie nici pentru mine, ma asteptam sa creasca.Cateodata anume bag un raspuns care stiu sigur ca va fi sters, tentatia e prea mare!
Buna,
In sectiunea dedicata apareau (desi nu ar fi trebuit) si enunturi care erau active. Colegul meu programator a modificat astfel incat acestea sa nu mai fie vizibile, fapt pentru care numarul lor a scazut, asa cum ati observat si voi.
Cristina, TPU.ro
Cristina,cum adica,,
In sectiunea dedicata apareau (desi nu ar fi trebuit) si enunturi care erau active.'''?
Ce insemna,, enunturi active''?
Multumesc!
In sectiunea dedicata apar raspunsuri si intrebari care sunt preluate din anumite tabele. Enunturi active sau inactive sunt niste denumiri, notiuni ce privesc partea tehnica, partea de programare.
Sa nu se inteleaga cumva ca "enunturile active" erau enunturi care inca apareau pe site. Atat timp cat au aparut in sectiunea celor sterse, inseamna ca ele au fost eliminate din comunitate.
Cristina, TPU.ro
Eu ma gandeam la enunturile care sunt raportate de noi si inca mai sunt pe site ....alea de ce nu dispar? Oricum nu avem posibilitatea sa le trimitem la reanilizare!
Enunturile raportate nu dispar imediat de pe site, ci doar dupa ce indeplinesc anumite conditii. In caz contrar ele raman vizibile in comunitate http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#13
Asa cum am zis, in acea sectiune apar doar enunturile sterse, nu raportate.
Cristina, TPU.ro
Sterge raspunsuri super ok, de exemplu ieri o intrebare ce preferati bruneta sau blonda am ales blonda si mi-a sters raspunsul de ce? si vad ca sunt foarte multe sterse cam 50% cam da, ce sa faci asta e pana la urma e pierdere de timp si TPU asta asa de plictiseala atat
ATENTIE.Eu ma miram ca sunt dispar din raspunsurile sterse, nu ca apar altele!
Pai poate sunt sterse acele intrebari si de asta sau numai e loc pe server sau o valabilitate limitata nefind bune ele sunt sterse nu au sens sa stea pe un server daca nu servesc nimanui, faza cu asta nu e treaba unui admin si a acelui care programeaza totul, si eu as vrea intr-o zi sa fac web desigen
Probabil ești tu mai norocoasă...la mine numărul de răspunsuri șterse e în creștere și din păcate tot crește, nu înțeleg de ce unele răspunsuri chiar dacă sunt scrise corect gramatical și chiar ajută userul respectiv tot se găsește să le șteargă.
Si eu am observat ca au disparut din postarile sterse de admini.
O fi curatenia de vara?
O seara buna
Se poate și așa dna caramela, nu se știe. Oricum, se pare că doar voi două ați avut norocul de curățenia de vară.
DEPINDE in ce sens ajuta... daca intrebarea incalca regulamentul...
Oricum o greseala gramaticala se trece mai usor cu vederea decat un raspuns care in aparenta ajuta!
Poate!
LisaJulie întreabă: