| Fatamuntilor a întrebat:

Pe cand altii se,,plang" ca ii dispar din postari,eu am am observat ca mi s-a sters din postarile,,sterse de admin" (scuze de pleonasm).
Ma gandeam ca s-a facut reanilizari, cu toate ca eu nu o cer de mult, pentru ca stiu raspunsul -standard( toata lumea stie acel raspuns), si logic ar trebui sa apara la profil
Aveam vreo 300 de raspunsuri, acum sunt la jumatate
Oare nu mai incape serverul atata amar de raspunsuri?rolling on the floor
S-a imbolnavit robotelul?
PS Bursuc, scriu si la Cristina -admina dar trebuie sa pregates cina!
Voi ati patit-o?

Răspuns Câştigător
bursuc001
Userul Lunii
| bursuc001 a răspuns:

Bună seara, Angycut happy

Mersi că te-ai gândit şi la mine rolling on the floor
Da, ai dreptate : cred că se face curăţenia de primăvară-vară, se lichidează soldurile şi se face loc pentru noul stoc laughing

Acum că ai zis, am observat şi eu că mi-au dispărut vreo 200 de postări din acea categorie!

Oricum, eu m-am PLICTISIT de mult să le mai verific sau să mai cer "Reanalizarea"!
Aşa cum ai zis şi tu : ştiu din-ainte răspunsul rolling on the floor

CULMEA că sunt şterse răspunsuri bune/utile şi care RESPECTĂ Regulamentul, dar rămân tot felul de TÂMPENII sad

O seară faină să ai!

| Fatamuntilor explică (pentru bursuc001):

Sa vad raspunsul Cristinei, poate robotul da eroarerolling on the floor
Curatenie se face cand sunt sterse raspunsuri si puse acolo, nu cand disparhee hee...dar poate se face loc unui nou stoc..care ca niste useri constiiciosi vom avea,, grija''' sa-l completamrolling on the floor
Seara faina si tie!

| bursuc001 a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Mersi happy
La mine seara abia începe deoarece abia acum am ajuns acasă de la muncăwinking

22 răspunsuri:
NOname
| NOname a răspuns:

Şi ale mele văd că s-au înjumătăţit. Cred că se şterg automat cele foarte vechi şi şterse de pe server - gen, expiră.
Eh, nu-i tragedie. Oricum nu mai apăreau pe site.

| Fatamuntilor explică (pentru NOname):

Am postari care au ramas din 2013, cam tot de atunci sunt activa!
Nu-i o tragedie nici pentru mine, ma asteptam sa creasca.Cateodata anume bag un raspuns care stiu sigur ca va fi sters, tentatia e prea mare!rolling on the floor

| TPU.ro a răspuns:

Buna,

In sectiunea dedicata apareau (desi nu ar fi trebuit) si enunturi care erau active. Colegul meu programator a modificat astfel incat acestea sa nu mai fie vizibile, fapt pentru care numarul lor a scazut, asa cum ati observat si voi.

Cristina, TPU.ro

| caramela a răspuns (pentru TPU.ro):

Multumim frumos!
O seara buna happy

| Fatamuntilor explică (pentru TPU.ro):

Cristina,cum adica,,
In sectiunea dedicata apareau (desi nu ar fi trebuit) si enunturi care erau active.'''?
Ce insemna,, enunturi active''?
Multumesc!

| TPU.ro a răspuns (pentru Fatamuntilor):

In sectiunea dedicata apar raspunsuri si intrebari care sunt preluate din anumite tabele. Enunturi active sau inactive sunt niste denumiri, notiuni ce privesc partea tehnica, partea de programare.

Sa nu se inteleaga cumva ca "enunturile active" erau enunturi care inca apareau pe site. Atat timp cat au aparut in sectiunea celor sterse, inseamna ca ele au fost eliminate din comunitate.

Cristina, TPU.ro

| Fatamuntilor explică (pentru TPU.ro):

Eu ma gandeam la enunturile care sunt raportate de noi si inca mai sunt pe site ....alea de ce nu dispar? Oricum nu avem posibilitatea sa le trimitem la reanilizare!

| TPU.ro a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Enunturile raportate nu dispar imediat de pe site, ci doar dupa ce indeplinesc anumite conditii. In caz contrar ele raman vizibile in comunitate http://www.tpu.ro/intrebari-frecvente#13

Asa cum am zis, in acea sectiune apar doar enunturile sterse, nu raportate.

Cristina, TPU.ro

| anonim_4396 a răspuns (pentru TPU.ro):

Https://www.tpu.ro/......ba-contul/

| RAY a răspuns:

Sterge raspunsuri super ok, de exemplu ieri o intrebare ce preferati bruneta sau blonda am ales blonda si mi-a sters raspunsul de ce? si vad ca sunt foarte multe sterse cam 50% cam da, ce sa faci asta e pana la urma e pierdere de timp si TPU asta asa de plictiseala atat

| Fatamuntilor explică (pentru RAY):

ATENTIE.Eu ma miram ca sunt dispar din raspunsurile sterse, nu ca apar altele!

| RAY a răspuns (pentru Fatamuntilor):

Pai poate sunt sterse acele intrebari si de asta sau numai e loc pe server sau o valabilitate limitata nefind bune ele sunt sterse nu au sens sa stea pe un server daca nu servesc nimanui, faza cu asta nu e treaba unui admin si a acelui care programeaza totul, si eu as vrea intr-o zi sa fac web desigen

| OnuOnulică a răspuns:

Probabil ești tu mai norocoasă...la mine numărul de răspunsuri șterse e în creștere și din păcate tot crește, nu înțeleg de ce unele răspunsuri chiar dacă sunt scrise corect gramatical și chiar ajută userul respectiv tot se găsește să le șteargă.

| caramela a răspuns (pentru OnuOnulică):

Si eu am observat ca au disparut din postarile sterse de admini.
O fi curatenia de vara?
O seara buna happy

| OnuOnulică a răspuns (pentru caramela):

Se poate și așa dna caramela, nu se știe. Oricum, se pare că doar voi două ați avut norocul de curățenia de vară.

| Fatamuntilor explică (pentru OnuOnulică):

DEPINDE in ce sens ajuta... daca intrebarea incalca regulamentul...
Oricum o greseala gramaticala se trece mai usor cu vederea decat un raspuns care in aparenta ajuta!

| Fatamuntilor explică (pentru caramela):

Poate!

DoarBogdan
| DoarBogdan a răspuns:

Eu incerc sa ajung la 1000. Nu mai am asa de mult.

| R0R0 a răspuns:

Mie,din pacate, imi creste numarul de postari sterse.

| alexandrualind a răspuns:

Eu nu.